Ana sayfa Sosyal Medya Almeda Abazi’ye nazar değdi! Tolgahan Sayışman’dan yeni bebek açıklaması!

Almeda Abazi’ye nazar değdi! Tolgahan Sayışman’dan yeni bebek açıklaması!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bu sezon Şeref Sözü isimli diziyle ekrana dönüş yapan Tolgahan Sayışman, yapımın reytinglerde düşük kalması ve 4. bölümle birlikte final yapmasının şanssızlığını yaşadı. Ancak 2020 yılını ünlü oyuncuya bir başka şansı getirdi. Eşi Almeda Abazi ile birlikte geçtiğimiz günlerde bir paylaşım yapan Sayışman, ikinci bebek müjdesi vermişti.

Oyuncu, geniş bir aile arzu ettiğini de daha önceki açıklamalarında söylemişti. Kız bebek hissettiklerini ama cinsiyetin önümüzdeki hafta belli olacağını açıklayan Sayışman, eşi Almeda Abazi’nin ise süreci sıkıntılı geçirdiğini anlattı.

Abazi de sosyal medyadan midesinin bulandığına yönelik paylaşım yapmıştı. Sayışman, “Efehan’a hamile iken çok rahat geçirdi. 9 aylık sürecin çoğunda rahattı. Şimdi biraz daha zor geçiyor. Mide bulantıları fazla, daha çok evde kalıyor. Pandemi sürecindeyiz, dışarı çıkabilecek durumda değiliz. Çok fazla halsiz, biraz da cildinde problemler çıktı. Nazar değdi. Daha önce başına gelmemişti, sorun ediyor onları. Kendini çok fazla güçlü hissetmiyor” diye konuştu.

Almeda Abazi'ye nazar değdi! Tolgahan Sayışman'dan yeni bebek açıklaması! 8

Ünlü oyuncu, bunun çok güzel bir duygu olduğunu ve kelimelerle ifade etmenin de zor olduğunu belirtti ve hislerini şu sözlerle aktardı:

“Vallahi çok güzel bir duygu. Bizim için de sürpriz oldu. Eşim belirtilerini gördüğünde gebelik testi yaptı ama sonuç vermedi. Daha sonra kontrol için gittiğinde orada öğrendi.

Dünyanın en güzel haberi, en mutlu anı. Zaten öyle de paylaştık. Daha mutlu olamıyor insan. Yaşayanın bileceği, isteyen herkese de nasip olmasını temenni ettiğim bir duygu. Çok fazla açıklayabileceğim bir şey değil, içte yaşanan bir duygu.”

Almeda Abazi'ye nazar değdi! Tolgahan Sayışman'dan yeni bebek açıklaması! 9

Bir isim düşündük aslında, erkek olur ise gene sonu ‘han’ ile biten bir erkek ismi tercih edeceğiz. Efe’yi Almeda seçmişti, en sevdiği Türk ismi olduğu için. Ben de ‘han’ı eklemiştim. Gene aynısı olur. Kız olursa da tercihi tamamen Almeda’ya bırakıyorum. Büyük ihtimalle bir Arnavut ismi tercih edecek. Şu anda cinsiyetini bilmiyoruz, önümüzdeki hafta belli olacak.

Hayırlı bir evlat olmasını ve sağlıklı olmasını dileyen Tolgahan Sayışman, kendisi için cinsiyetin önemli olmadığını belirtti. Oyuncu, henüz net olarak cinsiyet belli olmasa da tahminlerinin kız olacağı yönünde olduğunu da anlattı. “Kız olursa daha mutlu olurum” diyen Sayışman’ın açıklamalarını videodan izleyebilirsiniz.