Ana sayfa Dizi Haberleri Çağatay Ulusoy’a yeni dizi için teklif gitti! Başrol kadın oyuncu için ise bakın kimin ismi geçiyor?

Çağatay Ulusoy’a yeni dizi için teklif gitti! Başrol kadın oyuncu için ise bakın kimin ismi geçiyor?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Uzun süredir ekranlarda olmayan Çağatay Ulusoy, son olarak Netflix’in ilk yerli dizisi olan Hakan Muhafız’da rol almıştı. Hayranları onu bu kez televizyonda görmek için sabırsızlıkla bekliyordu ama Ulusoy’un son tercihi yine dijital bir platform için çekilecek olan yeni bir dizi mi olacak herkes merakta. Zira oyuncuya BluTV’nin yeni bir dizisi için teklif gittiği konuşulmakta.

Çağatay Ulusoy’un sezon başında ismi TRT1 için çekilecek olan Barbaros dizisiyle geçiyordu. Barbaros Hayrettin Paşa’nın hayatını anlatacak olan dizi için daha sonra Engin Altan Düzyatan’da karar kılınmıştı.

Bu gelişme sonrasında Ulusoy’un ismi bir başka proje ile anılmaya başlandı. Çağatay Ulusoy, BluTV için çekilecek olan Yeşilçam isimli dizide oynayacağı ile konuşuluyor.

Ünlü yönetmen Çağan Irmak’ın yönetmenliğini yapacağı iddialı projede Çağatay Ulusoy’un adı geçerken, dizinin başrol kadın arayışında da yeni bir gelişme yaşandı.

Çağatay Ulusoy'a yeni dizi için teklif gitti! Başrol kadın oyuncu için ise bakın kimin ismi geçiyor? 7

Hazırlıkları süren dizinin kadın başrol oyuncusu için Afra Saraçoğlu’nun isminin geçtiğini Gazeteci Birsen Altuntaş sosyal medya hesabından paylaştı. Kulis bilgilerine göre Saraçoğlu’na da dizi için teklif gitmiş görünüyor. Bakalım son dönemin genç, başarılı ve popüler isimlerinden olan Afra Saraçoğlu, bu teklifi kabul edecek mi?

Saraçoğlu, son olarak Netflix için çekilen Aşk 101 ve devam dizisi Aşk 102’de rol aldı.