Ana sayfa Dizi Haberleri Almila Ada, Özgü Kaya ve Melisa Berberoğlu, Üç Kız Kardeş gibi oldular!

Almila Ada, Özgü Kaya ve Melisa Berberoğlu, Üç Kız Kardeş gibi oldular!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında Salı akşamları yayınlanmakta olan Üç Kız Kardeş dizisinin setinden gelen fotoğraflar, ekibin ne kadar iyi bir diyalog ortamı oluşturduğunu ve dramı yüksek olan bir hikayenin setinde ne kadar eğlenceli anlar yaşadıklarına işaret ediyor.

İclal Aydın’ın aynı isimli romanında uyarlanan Üç Kız Kardeş, 1 yılı geride bırakan bir proje ve şimdiye kadar da Kanal D’ye çok özel başarılar kazandırdı. Dizinin ekibi de çeşitli ödüllerle halktan gördüğü desteğin meyvelerini topladı. Üç Kız Kardeş dizisinin hikaye gücü de korunuyor ve izleyiciler her yeni bölümü merakla bekliyor.

Dizinin üç kız kardeş olarak anılan genç kadın oyuncuları da kariyerleri açısından çok özel bir sürecin içinde bulunuyor. Almila Ada, Özgü Kaya ve Melisa Berberoğlu’nun canlandırdığı üç kız kardeş karakterleri, birbirleriyle o kadar uyumlu ki, bu durum ekrandaki performanslarına da çok olumlu yansıyor.

Almila Ada, Özgü Kaya ve Melisa Berberoğlu, Üç Kız Kardeş gibi oldular! 8

Setten gelen pozlarda hem güzellikleri hem zarafetleri hem uyumları hem de yüksek enerjileri ile işe dört elle sarıldıklarının mesajını veren genç oyuncular, Üç Kız Kardeş projesi sayesinde kariyerlerinde büyük bir sıçrama dönemi yaşıyor.

Kanal D ekranında önümüzdeki yıllarda da devam edebilecek bir hikaye gücü ve izleyici desteği bulan Üç Kız Kardeş projesinin, bu üç kadın oyuncunun kariyerinde unutulmaz izleri olacak.

Yüksek tempolu bölümler, güçlü hikaye ve motivasyonu daima yükselen bir ekip performansı ile Kanal D’nin Üç Kız Kardeş dizisini pamuklara sarması lazım.

Üç genç oyuncu dizinin kendileri için anlamını şu sözlerle ifade ediyor: “İki sezondur hikayemize ortak olan çok sıkı sevenlerimiz var. Bu his çok gurur verici. Ve samimi bir yerden söyleyebiliriz ki kamera önü ve arkası olmak üzere ekipçe güzel bir ahenk yakaladık. Bu enerjinin ekrana yansıdığını düşünüyoruz.”

Almila Ada, Özgü Kaya ve Melisa Berberoğlu, Üç Kız Kardeş gibi oldular! 9

Üç Kız Kardeş dizisinin setinden yansıyan enerji dolu bu pozlar da genç oyunculara yeni hayranlar kazandırıyor, onların popülerliğine katkı sağlıyor.