Ana sayfa Dizi Haberleri Hayatımın Şansı dizisi birinci bölüm reytingleri nasıl geldi? 14 Aralık Çarşamba reyting sonuçları!

Hayatımın Şansı dizisi birinci bölüm reytingleri nasıl geldi? 14 Aralık Çarşamba reyting sonuçları!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 14 Aralık Çarşamba akşamı yayınlanan diziler arasında Kuruluş Osman en çok izlenen yapım olmayı sürdürdü. Ancak birincilik elde edemedi çünkü TRT1 ekranında yayınlanan Fransa ile Fas arasındaki Dünya Kupası maçı tüm izleyici gruplarında çift haneli oranlar ile birincilik elde etti. Peki böyle önemli bir ortamda Fox TV ekranında ilk bölümü yayınlanan Hayatımın Şansı isimli dizi nasıl bir sonuç aldı?

Şifanur Gül ile Alican Yücesoy ikilisinin başrolünde yer aldığı Hayatımın Şansı isimli yeni dram dizisi, çarşamba rekabetine katıldı ve ilk bölüm reytingleri de ortaya çıktı. Dizi hem tüm kişiler hem de ABC1 kategorilerinde zorlu rakiplere rağmen ortalamaya yakın oranlar almayı başardı. Tüm kişilerde on birincilik, ABC1’de onunculuk ve AB grubunda ise on ikincilik elde edildi. Sıralama olarak dizi düşük görünse de reytinglerde ortalamaya yaklaşan oranların ilk bölümde gelmiş olması, ilerleyen haftalarda daha iyi sonuçlar olabileceğine yönelik bir hissiyat veriyor.

atv ekranında Kuruluş Osman dizisinin yine tüm kategorilerde çok etkili reytingler aldığı 14 Aralık akşamı birincilik elde edemese bile çift haneli oranlara yaklaşması çok önemli bir gelişme olarak dikkatlerden kaçmadı.

Çöp Adam dizisi reytinglerini yükselterek üçüncü bölümde çok iyi bir grafik ortaya koydu. AB’de dördüncülük elde eden dizi, ABC1’de altıncı ve tüm kişilerde sekizinci durumda bulunuyor. Dizinin tüm kategorilerde ortalamanın bir hayli üzerinde reytingler elde etmesi de olumlu bir gelişme olarak değerlendiriliyor.

Kanal D’de yayınlanan O Kız dizisi de tüm kişilerde yine ortalamanın üzerindeydi.

Tuzak dizisinin 9. bölümü ile çok düşük reytingler elde etmeye devam ettiğini gözlemliyoruz.

TRT1’de 27. bölümü yayınlanan Kasaba Doktoru dizisinin de düşük reytingler ile finale doğru adım adım gittiğini söyleyebiliriz.