Ana sayfa Sosyal Medya Alp Navruz yeni dizisindeki Halil Tekin karakteriyle şimdiden övgü dolu yorumlar alıyor!..

Alp Navruz yeni dizisindeki Halil Tekin karakteriyle şimdiden övgü dolu yorumlar alıyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Alp Navruz, Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde  canlandırdığı ‘Sinan’ karakteri ile geniş bir kitle tarafından tanındı.

2016 yılından bu yana ekranlarda hep çok ses getiren yapımlarda rol alan oyuncu en son Star TV’nin romantik komedi türündeki dizisi Ada Masalı ile ekranlara geldi.

Ada Masalı’ndan sonra bir süre setlere ara veren, gelen proje tekliflerini değerlendiren oyuncu sonunda kararını verdi ve iddialı bir yapım ile ekranlara geri döndü.

Alp Navruz’un rol aldığı yapımın adı Yürek Çıkmazı. Dizi 1 Kasım Salı günü TRT1 ekranlarında ilk bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Instagram hesabında yeni karakteri ‘Halil Tekin’i görücüye çıkaran Alp Navruz daha dizinin yayınlanmadığı saatlerde dikkat çeken karakteri ile övgü dolu yorumlar alıyor.

Alp Navruz yeni dizisindeki Halil Tekin karakteriyle şimdiden övgü dolu yorumlar alıyor!.. 7

Kısa sürede binlerce yorum alan paylaşıma oyuncunun hayranları tarafından; “Ekranlara hoş geldin özledik!” Çok muhteşem olmuş”, “Hoş geldin Halil” ve “Bol Şans” gibi yorumlar yapıldı.

Yürek Çıkmazı dizisinde ‘Halil’ karakteri bir nevi başkaldırının adı olacak. Alp Navruz canlandırdığı karakterle, alkol ve kişilik bozukluğu ile ailesine ızdırap yaşatan bir adamın oğlu olmanın zorluklarını gözler önüne serecek.

İzleyici oyuncuyu daha önce bu kadar sert ve farklı bir karakterde görmedi. Bu yönüyle de ‘Halil’ karakteri, Alp Navruz’un oyunculuk kariyerinde dönüm noktası olacak.

Yürek Çıkmazı’nda Alp Navruz ile birlikte, Ayça Bingöl,  İrem Helvacıoğlu , Mesut Akusta, Dilara Aksüyek, Cemal Toktaş, Bihter Dinçer, Erhan Alpay ve İlayda Ildır gibi dikkat çeken isimler de bulunuyor.