Ana sayfa Dizi Haberleri Alp Navruz, Yürek Çıkmazı dizisiyle Barış Arduç, Mert Ramazan Demir, Haktan Zavlak’ı bile geride bıraktı!

Alp Navruz, Yürek Çıkmazı dizisiyle Barış Arduç, Mert Ramazan Demir, Haktan Zavlak’ı bile geride bıraktı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Alp Navruz, geçtiğimiz yaz ekranlara gelen Ada Masalı dizisindeki rolüyle büyük beğeni toplamıştı. Ayça Ayşin Turan ile başrolde yer aldığı diziyle birlikte, romantik dizilerin de aranan adamı olacağını ortaya koymuştu. Genelde dram dizilerindeki başarısıyla tanınan oyuncu, Ada Masalı ile oyunculukta bir başka sayfa daha açtı.

Ancak onu dram dizisinde görmek isteyen hayranları, bir süre beklemek durumunda kaldı. Bu sezon Yürek Çıkmazı dizisiyle yeniden ekrana dönen Alp Navruz ‘Bir döndü tam döndü!’ dedirtecek bir dram hikayesiyle izleyici karşısına geliyor şimdilerde! TRT1 ekranlarında yayınlanan Yürek Çıkmazı dizisi, ağır dram dolu hikayesiyle izleyenlerin beğenisini kazanırken, İrem Helvacıoğlu ile başrolde yer alan Alp Navruz hayranları da büyük heyecan yaşıyor.

Alp Navruz, Yürek Çıkmazı dizisiyle Barış Arduç, Mert Ramazan Demir, Haktan Zavlak'ı bile geride bıraktı! 8

Salı akşamları ekrana gelen Yürek Çıkmazı dizisinin bu hafta 2. bölümü ekranlara geldi. Ortalama reytingleriyle günün ilk 10 yapımı arasında girmeyi başaran Yürek Çıkmazı dizisinde annesi Cennet’e Ayça Bingöl, babası Yılmaz’a da Mesut Akusta’nın hayat verdiği dizide Alp Navruz, Halil karakteriyle izleyenlerden övgü dolu yorumlar almakta. Yeni rolüyle çok sevilen oyuncu, başarılı performansı ile ilk bölümden damgasını vurduğu dizinin ana karakterlerinden birisi olarak başarılı bir oyunculuk sergiliyor.

Alp Navruz, sosyal medyada izleyiciler tarafından her sahnesi ile konuşuluyor ve gündeme getiriliyor. Navruz, Adba.tv’nin yaptığı ‘en popüler erkek oyuncu’ listesine de hızlı bir giriş yaptı geçtiğimiz haftadan! Oyuncu, aylardır genç kuşak oyuncuların zirvenin ilk sıralarını kimseye bırakmadığı popülerlik tablosunda, Bilal Yiğit Koçak, Haktan Zavlak, Caner Topçu, Recep Usta gibi genç kuşak oyuncuları geçerek 4. sıraya ulaşmayı başardı! Akın Akınözü’nün, Onur Seyit Yaran’ı zirveden indirip ilk sıraya yerleştiği tabloda, Halil İbrahim Ceyhan’ın ardından 4. sırada yer aldı 2-8 Kasım haftasında.

Alp Navruz, Yürek Çıkmazı dizisiyle Barış Arduç, Mert Ramazan Demir, Haktan Zavlak'ı bile geride bıraktı! 9

Sezonun en çok konuşulan, en yüksek reytinglerini alan dizisi Yalı Çapkını’nın genç oyuncularından başarılı isim Mert Ramazan Demir’in 9. ve Alparslan Büyük Selçuklu ile beğeni toplayan Barış Arduç’un da 10. sırada yer aldığı popüler isimler arasına Alp Navruz’un ilk sıralardan girmesi büyük bir başarı!

Gelecek haftalarda diğer 3 ismi zorlamaya devam edeceği de sosyal medyada hakkında yapılan yorumlardan belli oluyor. Oyuncu, hayranları tarafından büyük bir destek görüyor. Dizisi henüz 2 haftadır yayında olmasına karşılık, uzun zamandır ekranda olan pek çok dizinin oyuncusunu geçmeyi başarması, sosyal medyadan aldığı desteği de ortaya koyuyor…