Ana sayfa Sosyal Medya Akın Akınözü zaferini ilan etti! Onur Seyit Yaran’ın tahtı sallandı!

Akın Akınözü zaferini ilan etti! Onur Seyit Yaran’ın tahtı sallandı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Dizilerin oyuncuları, sosyal medyada her hafta farklı araştırmalara konu oluyorlar. Yer aldıkları yapımlarla ‘en popüler erkek-kadın’ oyuncu, ‘en çok konuşulan dizi karakteri’, ‘en popüler dizi çifti’ gibi kategorilerle birlikte bazı oyuncuları isimleri ön plana çıkıyor.

Adba.tv tarafından düzenli olarak yapılan araştırmalar, her hafta yayınlanıyor. Aylardır ‘en popüler erkek oyuncular’ kategorisinde, Kardeşlerim dizisinin Doruk’u Onur Seyit Yaran, tahtın sahibi olmayı başardı! Uzun zamandır popülerlik konusunda, kendisinden daha deneyimli pek çok ismi geride bırakan genç oyuncular, ilk 10 tablosunda üst sıralarda yer almakta.

Barış Arduç, Tolga Sarıtaş, Burak Özçivit, Hakan Kurtaş gibi bazı oyuncuların ‘en popüler’ başlığı altında listenin alt sıralarında yer aldıkları görülürken, Kardeşlerim, Duy Beni ve Tozluyaka gibi gençlik dizilerinin genç kuşak oyuncuları ilk sıralarda bulunuyor aylardır.

Akın Akınözü zaferini ilan etti! Onur Seyit Yaran'ın tahtı sallandı! 8

Onur Seyit Yaran da bu isimlerin başında gelmekte. İkinci sırada ise Emanet dizisinin oyuncusu Halil İbrahim Ceyhan, en popüler listesinde 2. sırayı kimseye bırakmıyordu. Ancak Akın Akınözü, Tuzak dizisinin yayınlanmaya başlamasından ardından, aylar sonra listeye en hızlı giren isim oldu! Geçtiğimiz haftalarda ikinci sıradan girdiği ‘en popüler erkek oyuncu’ tablosunda Onur Seyit Yaran’ın tahtını elinden almayı başardı!

2-8 Kasım tarihlerini kapsayan süreçte, gelen ileti sayılarına bakılarak yapılan araştırma sonucunda Akın Akınözü, 155 bin 600 paylaşıma konu olurken, Onur Seyit Yaran ise 106 bin 300 ileti ile 2. sırada yer aldı! Yaran, ilk kez dişli bir rakiple karşı karşıya kaldı ve zirveyi aylar sonra kaptırdı! Üstelik Akın Akınözü’ne gelen ileti sayısı ile aradaki farkı oldukça açtığı görülüyor!

Akın Akınözü zaferini ilan etti! Onur Seyit Yaran'ın tahtı sallandı! 9

Tuzak dizisinin reytingleri bekleneni verememiş olsa da Hercai dizisiyle özellikle büyük bir yabancı hayran kitlesine sahip olan Akınözü’ne sosyal medyadan gelen destek giderek büyüyor! Daha dizinin yayınlandığı ilk haftada Akınözü, sosyal medyada en çok konuşulan kişiler arasında dikkat çekecek bir şekilde öne çıkmıştı. Bakalım ilerleyen haftalarda Onur Seyit Yaran ve Akın Akınözü arasındaki bu durum nasıl devam edecek? İzleyip göreceğiz…