Ana sayfa Sosyal Medya Alp Navruz’un yeni proje seçme dönemi başladı, aynı titizlik yine gündemde!

Alp Navruz’un yeni proje seçme dönemi başladı, aynı titizlik yine gündemde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Alp Navruz, yaz başından itibaren Ada Masalı isimli dizinin başrolünde yer aldı. Ayça Ayşin Turan ile birlikte dizide etkili bir performans sergileyen ünlü oyuncu, hikayenin sona ermesinin ardından dinlenmeye çekildi.

Yaz başından bu yana İzmir’de çekimler için bulunan oyuncu, yeniden İstanbul’a dönerek hayatına kaldığı yerden devam ediyor. Muhabirlerle sokakta karşılaşan Alp Navruz, maske takmayı ihmal etmedi.

Ünlü oyuncu,dövmeden hoşlanmadığını ve doğallığı sevdiğini belirtti. Kendisine yeni tekifler yapıldığını belirten oyuncu şu anda bunları okumakta olduğunu söyledi. Değerlendirme sürecinin sürdüğünü ve dinlenmenin önceliği olduğunu anlatan oyuncu, kendisini heyecanlandıran bir iş olursa sete çıkabileceğini söyledi.

“Hikaye kısmı çok önemli” diyen Alp Navruz, eğer içine sinen bir proje ise bunu değerlendirmeyi tercih ediyor.

Alp Navruz hayranları onun ne kadar seçici birisi olduğunu iyi biliyor. Daha önce yer aldığı Fazilet Hanım ve Kızları, Elimi Bırakma, Zümrüdüanka ve Ada Masalı dizilerinde iyi seçimler yapan oyuncu, hayranlarını hep mutlu etmişti.

Şimdi de yeni bir proje için gelen teklifleri değerlendirme aşamasında olan oyuncu, bu tür dönemlerde hikayenin derinliğine bakarak karar vermeyi tercih ediyor. Eğer hikaye gidebilecekse ve karakterler de bu süreçte açılım sağlayabilecek ise bu durum Alp Navruz’un bir projeyi tercih etmesinin ana nedeni olabiliyor.

Alp Navruz, bu konuyu geçtiğimiz yıllarda açıklamış ve gerekirse senarist ile konuşup hikayeyi derinlemesine anladıktan sonra teklifleri kabul ettiğini belirtmişti.