Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ada Masalı’nın final yapması Alp Navruz’u şaşırtmadı!

Ada Masalı’nın final yapması Alp Navruz’u şaşırtmadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İzmir’in Seferihisar ilçesinde çekimleri yapılan Ada Masalı dizisi yaz başından itibaren izleyicileri büyülü ortamının içine çekti. Yaz aylarını en iyi yansıtan dizi olarak öne çıkan Ada Masalı, sosyal medyada çok etkili bir çıkış yaptı.

Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi, iki ünlü oyuncunun güçlü etkileşimi ve çok iyi uyum sağlaması ile çok konuşuldu. Dizinin reytingleri ise beklentilerin altında gerçekleşti. Buna rağmen Star TV, tam 25 bölüm dizinin sürmesine olanak tanıdı.

Önceki hafta final yaparak ekran ömrünü tamamlayan Ada Masalı dizisinin ardından Alp Navruz dinlenmeye çekildi. Yeni gelen projeleri okuyan oyuncu, dizinin final yapmasına şaşırmadı.

Güzel bir süreç yaşadıklarını anlatan oyuncu, hikayenin başının ve sonunun belli olduğunu ve bu nedenle de finalin sürpriz bir durum olmadığını belirtti.

Oyuncu, “Beklediğimiz bir şeydi. Yazın başlayan bir süreçti. Hikayemizin başı, sonu belli gibiydi. Şaşırtmadı bizi. Güzel bir süreç yaşadık, güzel bir iş yaptık” açıklamasında bulundu.