Ana sayfa Dizi Fragmanları Alparslan Büyük Selçuklu dizisi 50. bölümde son savaş!

Alparslan Büyük Selçuklu dizisi 50. bölümde son savaş!

tarafından ker_def

Barış Arduç’un başrolünde yer aldığı, yayınlandığı günden bu yana zirveden düşmeyen Alparslan: Büyük Selçuklu, heyecan dolu yeni bölümüyle 3 Nisan Pazartesi TRT 1’de yayınlanacak.

TRT 1’in milyonlarca izleyiciyi ekran başına toplayan, güçlü senaryosu, başarılı oyuncu kadrosu ve ihtişamlı dekoru ile izleyiciden tam not alan dizisi ‘Alparslan: Büyük Selçuklu’ 3 Nisan Pazartesi günü 50. bölümüyle ekranlara geliyor. Dizinin 50. yeni bölümünde neler olacak? İşte tüm detaylar:

Alparslan, Kutalmış’a vadettiği “3 gece sonra karşındayım” sözünü yerine getirmiş ve ordusuyla Kutalmış’ın üzerine yürümüştü. Kutalmış ise yıldızlara bakarak o tarihte savaşmanın kendisine başarı getirmeyeceğini görmüş ve Alparslan geçiş yolunu bataklığa çevirerek onun geçmesini engellemeye çalışmıştı. Alparslan her şeyi göze alarak bataklığı geçmiş ve Kutalmış’ı meydana davet etmişti. Kutalmış, Alparslan’ın karşısına çıkacak mı? Yoksa yıldızların talihi için parladığı vakti mi bekleyecek? Bu mücadelede tahta yürüyen kim olacak?

Leon da savaş meydanına gelmiş ve gerçekleşmesini beklediği Alparslan ve Kutalmış savaşını uzaktan takip etmeye başlamıştı. Leon savaşın galibini en zayıf anında kırarak Süleyman’ın tahtta rakipsiz bırakmak istiyor. Leon hedefinde başarıyı yakalayabilecek mi, yoksa çıkacak başka bir mesele onun hedef değiştirmesine sebep mi olacak?

Seferiye’ye gelen alp, Alparslan’a bir tuzak hazırlandığını söylemişti. Seferiye tuzak gerçekleşmeden Alparslan’a bu bilgiyi yetiştirebilecek, onu bu tuzaktan kurtarabilecek mi?

Süleyman ise meydan savaşından galip çıkan beye karşı elini güçlendirmek için hazırlıklarını yapmaktaydı. Süleymanşah ve Mansur’u Kutalmış’a karşı koz olarak kullanacak olan Süleyman, Alparslan’a karşı elinde kimi koz olarak tutacak? Gerilim ve aksiyon dolu bölümüyle Alparslan: Büyük Selçuklu 3 Nisan Pazartesi TRT 1’de!

“Alparslan: Büyük Selçuklu” 50. bölümüyle 3 Nisan Pazartesi akşamı saat 20.00’de TRT 1’de…