Ana sayfa Sosyal Medya ‘Alparslan’ dizisi sete çıktı, oyuncuları heyecanlarını sosyal medyadan paylaştı!

‘Alparslan’ dizisi sete çıktı, oyuncuları heyecanlarını sosyal medyadan paylaştı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ‘Uyanış Büyük Selçuklu’, ‘Diriliş Ertuğrul’, ‘Payitaht Abdülhamid’, ‘Bir Zamanlar Kıbrıs’ ve ‘Maveraya Yolculuk’ gibi tarihi dizileriyle izlenme rekorları kıran TRT 1 ekranlarına yeni bir tarihi yapım daha geliyor.

‘Malazgirt Fatihi’ olarak adlandırılan Selçuklu Devleti’nin ikinci lideri Alparslan’ın hayatını konu alacak dizi ilk fragmanının yayınlanmasının ardından büyük beğeni topladı. ‘Alparslan’da, Barış Arduç ve Fahriye Evcen baş rolleri paylaşıyor. Uzun zamandır dizi setlerine ara veren ve bu arada çocuğunu büyüten Fahriye Evcen yeniden setlerde olmanın heyecanını yaşıyor. Bir süredir at binme ve kılıç kullanma eğitimleri alan ünlü oyuncu bugün sete çıktı ve heyecanını instagram hesabından yayınladığı aşağıdaki story ile takipçileriyle paylaştı.

'Alparslan' dizisi sete çıktı, oyuncuları heyecanlarını sosyal medyadan paylaştı! 8

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin devamı niteliğinde olacak ‘Alparslan’da önceki sezondan oyuncu  Mehmet Özgür’de yeni ekipte yer alan isimlerden. Usta oyuncu da, instagram hesabından dizideki karakterinin fotoğrafını paylaşarak takipçilerine sete çıktıklarını duyurdu.

blank

Gizem Karaca, Erdinç Gülener, Barış Bağcı, Burak Şafak, Korel Cezayirli, Zeynep Özder, Esila Umut ve Ferit Kaya’nın da oyuncu kadrosunda bulunduğu TRT 1’in iddialı yapımı ‘Alparslan’ın 3 sezon boyunca ekranlarda kalması planlanıyor. ‘Alparslan’ dizisinin ilk bölümünün kesin yayın tarihi ise 4 Ekim 2021 olarak açıklandı.