Ana sayfa Güncel Haberler MasterChef’te jüri üyesi Danilo Zanna’ya ne oldu? İzleyici merakta!

MasterChef’te jüri üyesi Danilo Zanna’ya ne oldu? İzleyici merakta!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –TV 8 ekranlarının sevilen yarışma programı ‘MasterChef Türkiye’nin dün akşam yayınlanan bölümünde üç jüri üyesinden İtalyan Danilo Şef’in programda yer almaması izleyicide merak uyandırdı.

Danilo Zanna, ilgiyle izlenen yarışma ‘MasterChef Türkiye 2021′ son bölümünün en çok merak edilen isimlerinden oldu. Sevilen jüri üyesini programda göremeyen MasterChef Türkiye’ izleyicileri, “Danilo Şef, MasterChef’ten ayrıldı mı?” sorusuna yanıt aramaya başladı.

MasterChef'te jüri üyesi Danilo Zanna'ya ne oldu? İzleyici merakta! 7

Yarışma programının diğer jüri üyesi Mehmet Yalçınkaya, konuyla ilgili açıklama yaptı. Yalçınkaya yaptığı kısa açıklama ile bu alışılmadık duruma açıklık getirmeye çalıştı. Mehmet Şef, “Danilo Şef çok özel bir durumundan dolayı gitmek zorunda kaldı. Somer Şef ile beraber biz devam ediyoruz. Herhangi kötü bir durum yok” ifadelerini kullandı.

‘MasterChef Türkiye’ yarışmasında üç sezondur jüri üyeliği yapan Danilo Zanna ile ilgili ‘MasterChef Türkiye’den henüz bir açıklama yapılmadı. Öte yandan, ‘MasterChef Türkiye 2021’ yarışmasının yayınlanan yeni bölüm fragmanında, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu’nun yanı sıra Danilo Zanna’nın da olduğu görülüyor.

39 yaşındaki İtalyan şef Danilo Zanna, yarışmanın ilk sezonunda görev yapan Hazer Amani’nin ayrılmasının ardından jüri üyeleri arasına katılmıştı.