Ana sayfa Dizi Haberleri Alparslan dizisi zirveyi kimseye bırakmıyor, Yasak Elma birincilik için zorluyor!

Alparslan dizisi zirveyi kimseye bırakmıyor, Yasak Elma birincilik için zorluyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamları rekabette iki yapım öne çıkıyor. TRT1 ekranında yayınlanan Alparslan Büyük Selçuklu dizisi başladığı günden bu yana birincilik elde edebilen bir yapım oldu. Fahriye Evcen ile Barış Arduç ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin çok sadık bir izleyici kitlesi bulunuyor.

11. bölümü 31 Ocak pazartesi akşamı yayınlanan Alparslan Büyük Selçuklu dizisi tüm izleyici gruplarında çift haneli oranlara yakın reytingler elde ederek birinci sırada yer aldı. Alparslan dizisinin hikayesi, oyuncu kadrosu ve kurgusu dizi hayranlarının tutkulu bir şekilde her hafta ekran başına geçmesini sağlıyor.

Pazartesi akşamları Alparslan dizisinin hemen ardından ise Yasak Elma geliyor. Fox TV ekranında yayınlanan ve beşinci sezonu devam eden dizinin hikayesindeki entrikalar ve karakter sirkülasyonunun etkili şekilde yapılması izleyicinin hikayeden kopmamasını sağlıyor.

Alparslan dizisi zirveyi kimseye bırakmıyor, Yasak Elma birincilik için zorluyor! 7

Yasak Elma dizisinin 129. bölümü yayınlandı ve tüm kişiler ile ABC1 gruplarında ikincilik elde etti. AB grubunda 4. sırada yer alan Yasak Elma, Alparslan dizisini kovalıyor.

Özellikle tüm kişiler kategorisinde Yasak Elma’nın bir miktar yükselmesi veya rakibinin düşüş yaşaması durumunda birincilik el değiştirebilir.