Ana sayfa Sosyal Medya Genç oyuncu Aslı Sümen’in Erkek Severse’den sonraki projesi belli oldu, Masum ve Güzel dizisinde oynayacak

Genç oyuncu Aslı Sümen’in Erkek Severse’den sonraki projesi belli oldu, Masum ve Güzel dizisinde oynayacak

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gold Film’in yapımcılığını üstlendiği Erkek Severse dizisinde oynayan genç oyuncu Aslı Sümen, bir sonraki projesi olarak Masum ve Güzel’de yer alacak.

2017 Türkiye Güzellik yarışmasının birincisi seçilen Aslı Sümen, oyunculuk konusunda 2018 yılında ilk adımı atmış ve Beduk We Dance isimli kısa filmde yer almıştı. Orta Doğu Teknik Üniversitesi İkdisadi ve İdaresi Bilimler Fakültesi İşletme bölümünü tamamlayan Sümen’in ilk oyunculuk deneyimi ise Baht Oyunu isimli Kanal D dizisiyle oldu.

Tuğçe Dikman karakteri ile ekrana gelecek güzel oyuncu, dizide Aytaç Şaşmaz, Cemre Baysel ve İdris Nebi Taşkan ile birlikte başrolde yer almış, ana karakterlerden Aytaç Şaşmaz’ın canlandırdığı Bora’nın çocukluk arkadaşı, aynı zamanda iş ortağını oynamıştı.
Genç oyuncu Aslı Sümen’in Erkek Severse’den sonraki projesi belli oldu, Masum ve Güzel dizisinde oynayacak 1
Kariyerinin daha başında olan Aslı Sümen, Baht Oyunu’nun Ekim 2021’de final yapması üzerine Erkek Severse projesiyle anlaştı. Aslı Zengin tarafından hikayesi yazılan ve Bein Connect platformunda yayınlanan dizide Aslı Sümen, Büşra Develi’nin canlandıracağı Zeynep karakterinin kız kardeşi Ezgi olarak izleyici karşısına çıkıyor.

Tüm hazırlıkları süren ve yakında sete çıkması beklenilen Avşar Film’in yeni projesi “Masum ve Güzel” dizisinde rol alacağı öğrenilen Aslı Sümen, Mine Tugay ile birlikte projeye katılan son isimlerden oldu.