Ana sayfa Dizi Haberleri Final kararı alınan Kalp Yarası dizisinde reyting yükseldi, izleyiciler umutlandı!

Final kararı alınan Kalp Yarası dizisinde reyting yükseldi, izleyiciler umutlandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yayınlanmakta olan Kalp Yarası dizisinin 32. bölümde final yapacak olması dizi hayranlarını çok üzdü. atv’nin tüm kişiler kategorisinde reytingleri ortalamanın altına gelen diziyi yayından kaldırma kararına karşı da sosyal medyada büyük bir tepki oluştu.

Gökhan Alkan ile Yağmur Tanrısevsin ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin 29. bölümü 31 Ocak Pazartesi akşamı ekranlara geldi. Dizi hayranlarının ilgi göstermesi sonucunda geçen haftaya göre tüm kişiler kategorisinde ortalama oranlara yükselen dizi için sosyal medyada umutlu bir bekleyiş başladı.

Kalp Yarası dizisinin hayranları, atv’ye mesaj yollayarak izleyicinin diziden vazgeçmediğini ve final kararından vazgeçilmesini istediklerini belirten yorumlar paylaştı.

Kalp Yarası dizisi hayranları 32. bölümde final yapması beklenen dizinin bu reytingleri önümüzdeki haftalarda da sürdürür ise uzatılabileceğine inandıklarını da belirten yorumlar yapıyor.

Antakya’da çekimleri devam eden Kalp Yarası dizisinden vazgeçmek istemeyen geniş bir izleyici kitlesi bulunuyor. atv’nin bir miktar yükselen reytinglere bakarak diziyi uzatıp uzatmayacağı ise henüz bilinmiyor.

Yaz döneminde başlayan ve dram hikayesiyle de milyonlarca izleyiciyi etkileyen dizi, etkili hikayesi ve güçlü oyunculuk performansları ile çok konuşulan yapımlardan birisi olarak öne çıktı. Yerli ve yabancı birçok dizi hayranının sosyal medyada destek sunduğu Kalp Yarası dizisinin akıbeti önümüzdeki bölümlerde elde edilecek reyting sonuçlarına göre şekillenecektir.