Ana sayfa Sosyal Medya Alparslan dizisinden ayrılan Fahriye Evcen’e yapılan büyük jest!

Alparslan dizisinden ayrılan Fahriye Evcen’e yapılan büyük jest!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Fahriye Evcen, bu sezonun en başarılı dizilerinden olan Alparslan Büyük Selçuklu ile 27 bölümlük bir macera yaşadı… Barış Arduç ile partnerlik de yapan oyuncu, kocası Burak Özçivit gibi, bir tarihi yapımda bulunma fırsatı elde etti.

4 yıllık aranın ardından yeniden dizilere dönerek hayranlarını memnun eden Fahriye Evcen, tüm ısrarlara ve hayranlarının da baskısına rağmen Alparslan dizisiyle yoluna devam etmek istemedi. Dizinin setinde oyuncu için konforlu bir ortam oluşturuldu ve oğlu Karan da zaman zaman yanındaydı. Ancak uygun şartlara rağmen çekimlerde zorlanan ve yorulan Fahriye Evcen, ikinci sezonu çıkartabilecek bir durumda olmadığı için ayrılmak durumunda kaldı.

Oyuncunun vedası da dizinin hayranlarını üzdü… Akça karakteri ikinci sezonda olmayacak. Yapımcı Emre Konuk devam etmesi için ikna etmek için çok çabalamasına rağmen başarılı olamadı. Emre Konuk, Fahriye Evcen’i sosyal medya mesajıyla uğurladı.

Alparslan dizisinden ayrılan Fahriye Evcen'e yapılan büyük jest! 8

Emre Konuk’un veda mesajında oyuncuya yaptığı iltifatlar da dikkatlerden kaçmadı: “Asâleti ve nezâhetiyle projemize değer katan kıymetli Fahriye Evcen’e sonsuz teşekkürler. “Akça” onsuz eksik kalırdı. Onunla tamam oldu. Tarihimizde kendini vatana ve devlete adamış, her şeyini bu yolda feda etmiş olan bütün aziz kadınlarımızı temsil eden Akça karakterine harikulade şekilde hayat verdi.”

Alparslan dizisinden ayrılan Fahriye Evcen'e yapılan büyük jest! 9

Bir sezonluk anlaşmasını uzatmayarak kararlı davranan Fahriye Evcen de yapımcıyı Akça karakterini kendisine teslim ettiği için teşekkür etti. Oyuncu, ekip arkadaşlarına teşekkür etti ve “Beni ilk günümden itibaren yalnız bırakmayan sevgili seyircilerimize en içten teşekkürlerimle… Sağ olun var olun ve görmediğimiz asıl kahramanların da sadece küçük bir kısmı canım ekip her birinize en içten teşekkürlerimle” diye mesaj yazdı.

Fahriye Evcen’in ayrılmasının ardından başrolde sadece Barış Arduç kaldı ama yeni sezonda yeni bir kadın başrol karakterinin de hikayeye katılması beklentisi var.