Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Alparslan dizisinden sonra Yurdaer Okur’un yeni rolü için müthiş değişimi şaşırtıyor!

Alparslan dizisinden sonra Yurdaer Okur’un yeni rolü için müthiş değişimi şaşırtıyor!

tarafından ker_def

Yurdaer Okur’un Hakim dizisindeki yeni rolü için geçirdiği büyük değişime şaşıracaksınız. Alparslan büyük Selçuklu dizisinde Emir Bozan karakterini canlandıran oyuncu, geçtiğimiz bölümde hikayeye veda etti. Ancak usta oyuncu yeniden ekranlara çok farklı bir karakter ile dönüyor.

Pazartesi akşamları TRT1 ekranında yayınlanan ve büyük de beğeni toplayan Alparslan Büyük Selçuklu dizisinden ayrıldıktan sonra büyük değişim geçiren Yurdaer Okur, şimdi de atv’nin Hakim dizisinin kadrosuna katıldı. Birçok ünlü ismin yer aldığı dizi, heyecanla bekleniyor ve ABD yapımı Your Honor’un uyarlaması olarak dikkatleri çekiyor.

Alparslan dizisinden sonra Yurdaer Okur'un yeni rolü için müthiş değişimi şaşırtıyor! 8

Yurdaer Okur dönem dizisinden ayrıldıktan bir hafta sonra çekimlerine başladığı Hakim’deki yeni imajı için uzun saç ve sakallarına veda etti. Oyuncunun yeni dizisindeki rolü için yepyeni bir imaj belirlenmesi bekleniyordu. Ancak usta oyuncudaki değişimin bu kadar büyük olacağını kimse tahmin etmemişti.

Usta aktör Yurdaer Okur, Limon Yapım tarafından çekilen, atv ekranlarında yayınlanacak yeni dizi ‘Hakim’de yine farklı bir karakterle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Karadayı’daki Savcı Turgut’tan Yeter dizisindeki Yekta’ya kadar televizyonda onlarca farklı ve unutulmaz karaktere hayat veren Yurdaer Okur, ‘Your Honor’ dizisinden uyarlanan ‘Hakim’de mafya liderini canlandıracak. Oyuncunun heyecan uyandıran yeni karakterindeki performansı merak konusu oldu.

Alparslan dizisinden sonra Yurdaer Okur'un yeni rolü için müthiş değişimi şaşırtıyor! 9

Yurdaer Okur ‘Alpaslan Büyük Selçuklu’ dizisine veda ettikten bir hafta sonra ‘Hakim’ dizisinin çekimlerine başladı. Emir Bozan karakteri için uzattığı saçlarından ve sakalından kurtulan usta aktör, yeni rolü için yepyeni imajıyla yakında izleyicileri şaşırtmaya devam edecek.