Ana sayfa Sosyal Medya Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz çifti sürprizlerle geliyor!..

Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz çifti sürprizlerle geliyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçen yaza damgasını vuran dizilerden biri olan Baht Oyunu, genç oyuncular Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz’ın kariyerinde de bir dönüm noktası oldu.

Çift hem kariyerlerinde büyük bir sıçrama yaşadı hem de güzel bir aşka yelken açtı. Dizinin finalinden itibaren bir süredir ekranlardan uzakta olan ikilinin hayranları çiftin yeni projesini merakla bekliyor.

Geçtiğimiz aylarda ortaya atılan bir iddia ünlü çiftin hayranları arasında heyecan yaratmıştı.  Bu iddiaya göre çifte, beraber oynamaları için bir müzikal teklifi gitmişti.

Bu projenin gerçekleşip gerçekleşmeyeceği belli değil ancak Aytaç Şaşmaz’ın instagram hesabından yaptığı bir paylaşım bu iddiayı yeniden gündeme getirdi.

Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz çifti sürprizlerle geliyor!.. 7

Paylaşımına, ‘Sürprizler güzellikler yakında’ notunu düşen Aytaç Şaşmaz hayranları arasında, ‘Acaba yeniden birlikte bir projede mi yer alacaklar’ sorusunu gündeme getirdi.

Öte yandan Aytaç Şaşmaz Baht Oyunu’ndan sonra tercihini sinema filminden yana kullandı. Ünlü oyuncu senarist ve yönetmenliğini Alper Çağlar’ın üstlendiği İlk Göktürk isimli filmde başrolde yer alıyor.

Türk tarihi ve mitolojisinden olay, karakter ve motiflerin yer alacağı Göktürk üçlemesinin ilk bölümü olacak filmde
Aytaç Şaşmaz  ‘İstemi Yabgu’ karakterini canlandıracak. Oyuncu film için yoğun bir şekilde binicilik ve atıcılık dersleri alıyor.

Yapımcılığını Alper Çağlar ve Doruk Acar’ın üstlendiği İlk Göktürk filminde Aytaç Şaşmaz ile birlilkte, Alman oyuncu Robert Maasermin, Murat Serezli ve Tuğba Sunguroğlu da yer alıyor.

Filmin bu yıl içerisinde gösterime girmesi bekleniyor. İlk Göktürk’te çalışmalar son aşamaya geldi. Oyuncular sete çıkmaya az süre kala okuma provalarına devam ediyor.