Ana sayfa Dizi Haberleri Alparslan dizisine veda, Hakim dizisine merhaba!

Alparslan dizisine veda, Hakim dizisine merhaba!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında pazartesi akşamları yayınlanan ve izleyicileri de mest eden Alparslan Büyük Selçuklu dizisi, güçlü hikayesi ve etkileyici oyuncu kadrosuyla sezonun en iyileri arasında bulunuyor.

Barış Arduç ile Fahriye Evcen ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin her bölümü büyük bir heyecan içinde geçiyor ve savaş sahneleri de izleyicileri tatmin edecek şekilde hazırlanıyor… Dizinin etkileyici kadrosundaki isimlerden birisi de Yurdaer Okur. Emir Bozan karakterine hayat veren oyuncu için ayrılık vakti yaklaştı. 15 bölümü yayınlanan Alparslan dizisinin 17. bölümünde Emir Bozan karakteri diziden çıkacak.

Yurdaer Okur ise şimdiden yeni dizisini buldu bile… Usta oyuncu, Hakim isimli atv dizisi ile anlaştı. Alparslan’daki rolü biter bitmez, Hakim dizisinin setinde yeni ekip arkadaşları ile buluşan Yurdaer Okur, çok farklı bir rolle izleyicilerin karşısına çıkacak.

1974 yılında Rize’de dünyaya gelen oyuncu, bugüne kadar yer aldığı projelere yaptığı büyük katkılarla biliniyor. Kuruluş Osman dizisinde Balgay karakteriyle yine bir tarihi yapım tecrübesi yaşayan Yurdaer Okur, ayrıca geçen sezon Kefaret isimli dram yapımında da çok etkili performans ortaya koymuştu.

Usta oyuncu yeni dizisi hakim için hazırlanırken, sette de çalışmalar başladı. Your Honor isimli ABD dizisinden uyarlanan Hakim’de ünlü oyuncuyu Azem isimli karakterde izleyeceksiniz.

Erdal Beşikçioğlu, Uğur Yücel, Ebru Özkan ve Hasibe Eren gibi tecrübeli isimlerin kadrosunda yer aldığı dizide; genç oyuncular Eslem Akar, Fatih Berk Şahin de büyük tecrübe fırsatı elde etmiş oldu.