Ana sayfa Sosyal Medya Süslü Korkuluk dizisi başlamadan Alina Boz gitti, Esra Bilgiç geldi! Bir sürpriz isim daha katıldı!

Süslü Korkuluk dizisi başlamadan Alina Boz gitti, Esra Bilgiç geldi! Bir sürpriz isim daha katıldı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başrollerinde Alina Boz ve Çağatay Ulusoy’un yer alacağı açıklanan ve ilk tanıtımı bile yayınlanan Süslü Korkuluk dizisi, resmen yılan hikayesine dönen bir süreç yaşıyor! İki oyuncunun hayranlarını heyecanlandıran dizinin önce tv8’de yayınlanması bekleniyordu. Ancak yaşanan anlaşmazlık ve gelişen sonraki süreçler, diziyle ilgili olarak kafaları fena halde karıştırdı!

OGM Pictures’ın hazırlıklarını sürdürdüğü dizi için özellikle Çağatay Ulusoy hayranları büyük bir merak içindeydi. Zira oyuncu, İçerde dizisinden sonra yeniden ekrana dönmeye hazırlanıyordu. Bir modacıyı oynayacağı dizinin ilk tanıtımının yayınlanmasıyla ortaya çıkmıştı.

Gelinliğini dikeceği kadına aşık olan bir terziye oynayan Çağatay Ulusoy’un, partneri Alina Boz ile ekran uyumu da bir başka merak konusuydu. Fakat tv8’in patronu Acun Ilıcalı ve OGM Pictures ortakları Onur Güvenatam ile Gülseren Budayıcıoğlu’nun anlaşamadıkları gündeme bomba gibi düştü.

Süslü Korkuluk dizisi başlamadan Alina Boz gitti, Esra Bilgiç geldi! Bir sürpriz isim daha katıldı! 94

Aradan haftalar geçtikten sonra diziyle ilgili yeni gelişmeler ise kimilerini üzdü, kimilerini sevindirdi. Pek çok kapının çalındığı ve sonunda Süslü Korkuluk dizisi için Netflix ile anlaşıldığı gündeme geldi. tv8 ile anlaşamamanın en büyük nedeninin de dizinin bütçesinin çok yüksek olması şeklinde kulislerde dillendirildi. 2 milyona varan bir bütçeden bahsedildi ilk bölüm için.

Abonesi olanlar için sevindirici ancak olmayanlar için heyecanla diziyi bekleyenleri hüsrana uğratan bir karardı Netflix’in seçilmesi. Ancak yine de dizinin bir şekilde yayınlanacak olması izleyicinin içini rahatlatan bir gelişmeydi.

Fakat geçtiğimiz günlerde diziyle ilgili olarak Esra Bilgiç’in de adı geçmeye başladı. Kanunsuz Topraklar dizisi final yapan Bilgiç’e, Süslü Korkuluk dizisinden teklif gittiği konuşuldu. Durum böyle olunca Alina Boz’un diziye devam etmeyeceği algısını oluşturdu bu durum!

Sonunda durum anlaşıldı! Alina Boz, son anda projeden vazgeçmişti. Yerine de son dönemin oyunculuğu ile çok beğenilen ismi Esra Bilgiç’e teklif gitmişti. Bilgiç’in diziden gelen teklife olumlu yanıt verdiği ve böylece Süslü Korkuluk dizisindeki başrol krizinin de aşıldığı öğrenildi.

 

Süslü Korkuluk dizisi başlamadan Alina Boz gitti, Esra Bilgiç geldi! Bir sürpriz isim daha katıldı! 95

Hafta içinde kafaları karıştıran gelişmeler sonrası yavaş yavaş krizin çözüldüğü ve diziyle ilgili olumlu gelişmelerin yaşandığı da haberlere yansıdı. Bu gelişmelerden birisi de diziye Salih Bademci’nin de katılması oldu.

Salih Bademci dizide Dimitri karakterine hayat verecek. Bu arada projeye katıldığı daha önce belli olan bir başka isim de Olgun Şimşek’ti.

Yavaş yavaş sorunların çözülmesi ile birlikte kadrosu da netleşen dizinin yakın zamanda çekimlerinin başlaması da bekleniyor. Uzun süredir diziyle ilgili gündeme gelen haberler, kafaları karıştırmıştı ama yaşanan son süreçle birlikte her şeyin iyiye gittiği ve oldukça iddialı bir projenin geldiği de görülmekte…