Ana sayfa Dizi Haberleri Gizem Karaca’ya muhteşem TRT dizisinden teklif!

Gizem Karaca’ya muhteşem TRT dizisinden teklif!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gizem Karaca’nın yolu yine bir TRT dizisiyle mi kesişecek? Hatırlanacağı üzere önceki yıl Gizem Karaca, TRT1 ekranında yayınlanan Şampiyon isimli diziye sonradan katılan isimlerden birisi olmuştu.

2011 yılıda Muhteşem Yüzyıl dizisiyle birlikte setlerde yer almaya başlayan Gizem Karaca, Adını Feriha Koydum dizisindeki Güneş karakteri ile dikkatleri üzerine çekti. Kara Sevda dizisindeki Mercan karakteri ile büyük çıkış yapan Gizem Karaca, son dönemin başrollere alışık isimlerinden birisi oldu.

Dizilerin yanı sıra sinema filmlerinde de rol alan oyuncunun son dizisi ise Fox TV ekranında yayınlanan Baraj olmuştu. Bahar karakteri ile hikayeye sonradan katılan oyuncu, 23 bölüm boyunca da hikayede boy gösterdi.

Gizem Karaca'ya muhteşem TRT dizisinden teklif! 7

Gizem Karaca, İzmir’de doğal bir hayat içinde yaşayan ve projeler oldukça da İstanbul’a gelen bir ünlü isim… Karaca, şimdilerde TRT1’in yeni sezondaki muhteşem dizisi Alparslan için görüşme halinde.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre ünlü oyuncuya teklif gitti. Barış Arduç ve Fahriye Evcen’in başrolde buluşması ile çok dikkat çeken Alparslan dizisi için geniş bir oyuncu kadrosu ile görüşmeler sürüyor.

Bazı isimlerle de anlaşıldı ama henüz kadro tamamlanmadı. Gizem Karaca da rol teklifini kabul eder ise yeni sezonda Alparslan dizisinin kadrosunda yer alacak.

Dizinin ağustos ayının sonlarına doğru sete çıkması bekleniyor. Bakalım Gizem Karaca, bu teklifi kabul ederek yeniden dizi setlerine dönüş yapacak mı? Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.