Ana sayfa Dizi Haberleri Alparslan dizisini reytinglerde birincilikten indiren dizinin adıdır Yasak Elma!

Alparslan dizisini reytinglerde birincilikten indiren dizinin adıdır Yasak Elma!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisi bir büyük bomba daha patlattı. Eda Ece, Şevval Sam, Berk Oktay, Murat Aygen ve Biran Damla Yılmaz’ın başrollerinde yer aldığı Yasak Elma dizisinin her bölümü hayranlarını mutlu etmeye ve eğlendirmeye devam ediyor.

Absürt komedi tarzına yaklaşan sahneleri ile güldüren Yasak Elma, reytinglerde de büyük bir başarı kazandı. TRT1 ekranlarının güçlü dizisi Alparslan’ın birincilikten düşmesi, Yasak Elma’nın marifeti… 28 Şubat Pazartesi akşamı yayınlanan programlar içinde reytinglerde tüm kişiler ve AB kategorilerinin birincisi Yasak Elma oldu. ABC1 grubunda ise Survivor yarışması ilk sırayı elde etti.

Başladığı günden bu yana birincilikten düşmeyen Alparslan Büyük Selçuklu dizisi ise küçük farklarla da olsa zirveden oldu ve üç kategoride de geriye düştü… Barış Arduç ve Fahriye Evcen’in başrolünde yer aldığı Alparslan, bu sezonun en etkili yapımlarından birisi oldu. Geçen sezonki Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin devamı olması da zaten kemik bir izleyici kitlesi olduğu gerçeğini görmek gerekiyor. Yasak Elma’nın muhteşem gidişatı, ekranda izleyicilerin rahatlamaya ne kadar ihtiyacı olduğunu da anlatan bir mesaj gibi…

Alparslan dizisini reytinglerde birincilikten indiren dizinin adıdır Yasak Elma! 7

Tüm kişilerde günü üçüncü bitiren TRT1 dizisi, AB ve ABC1 grubunda ise ikincilikler elde etti. Alparslan dizisinin bu kadar etkili sahneleri ve güçlü izleyici kitlesine rağmen reyting birinciliğini kaybetmesi şaşırttı.

Dizinin gelecek haftalarda yeniden birinciliği elde etmesinin önünde hiçbir engel yok. Ancak Yasak Elma’nın beşinci sezonda bile bu kadar iyi performans gösteriyor olması alkışı hak eden bir durum.