Ana sayfa Dizi Haberleri İçimde ölüm korkusu var! Gönül Dağı dizisinde üzen mesaj!

İçimde ölüm korkusu var! Gönül Dağı dizisinde üzen mesaj!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında Cumartesi akşamları yayınlanan Gönül Dağı dizisinde 1980 İstanbul doğumlu ünlü oyuncu Ferdi Sancar’ı Sefer karakterinde izliyoruz. Gedelli kasabasında dolmuş şoförlüğü yapan ve büyük aşkı Zahide ile yeni bir hayata adım atan Sefer’in başına gelen dertler ise izleyicileri üzüyor.

Gönül Dağı dizisinin yayınlanan 53. bölümünde Sefer’in yaşadığı rahatsızlık, oyununun diziye veda edebileceği şeklinde algılandı… 5 Mart Cumartesi akşamı Gönül Dağı dizisinin 54. bölümü yayınlanacak ve dizi hayranlarını ölüm korkusu sardı.

Fragmana yansıyan görüntülerde Sefer, “İçimde bir ölüm korkusu var, kemirip bitiriyor beni” diye konuşuyor… Bu sözler ile Ciritçi Abdullah’a derdini anlatan Sefer’in hali hiç iyi görünmüyor…

İnsan olmanın zorluklarında birisi de ölüm gerçeği. Gönül Dağı’nın yeni bölümünde Sefer karakteri üzerinden bu noktaya değinilecek. Reytingleri ile bu sezonun en iyi ikinci dizisi olarak öne çıkan Gönül Dağı’nda bir ayrılık iması mı yapılıyor?

İçimde ölüm korkusu var! Gönül Dağı dizisinde üzen mesaj! 8

Senaristler acaba Sefer karakterini diziden çıkartacak mı? İşte izleyicilerin aklındaki asıl soru bu… Ferdi Sancar’ın diziden ayrılması beklenmese de senaristlerin bir mesaj vermiş olabileceğinin düşünenlerin sayısı da çok.

Ciritçi Abdullah ise, “Hem zora talip hem de ölüme hazırlıklı olacaksın, gerisini Allah bilir” sözleri de Anadolu insanının genetik kodlarına işlenmiş bir durumu anlatmaya yetiyor.

İçimde ölüm korkusu var! Gönül Dağı dizisinde üzen mesaj! 9

Sefer hastanede ameliyat için beklerken, Zahide’nin yüzüne tedirginlik yasıyor. Zahide karakterinde Ecem Özkaya yine güçlü bir dram performansı ortaya koyacak.

Sefer karakteri bu zorlu sınavı da geçip hikayede kalmaya devam edecek mi? Kulislere yansıyan bir bilgi yok, yani Ferdi Sancar’ın karakteri canlandırmaya devam etmesi bekleniyor.

5 Mart Cumartesi akşamı yayınlanacak Gönül Dağı 54. bölüm fragmanı sizlerin de yüreğini sızlatacak.