Ana sayfa Sosyal Medya Alparslan dizisinin başrolü Barış Arduç’a doğum gününde hoş sürpriz!

Alparslan dizisinin başrolü Barış Arduç’a doğum gününde hoş sürpriz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Barış Arduç, Fahriye Evcen ile birlikte Alparslan Büyük Selçuklu isimli dizinin başrolünde yer alıyor.. TRT1 ekranında geçen sezon Uyanış Büyük Selçuklu ismi ile başlayan proje, yenilendi…

Yeni dizi yakında ekrandaki yerini alacak ve Barış Arduç, Selçuklu sultanı Alparslan’a hayat vererek kariyerindeki en önemli rollerden birisini canlandıracak.

Ünlü oyuncu sette yoğun bir zaman geçirirken, sosyal konularda duyarlılık sergilemeye de devam ediyor. Yardım faaliyetlerini gizleyerek yaptığı bilinen Barış Arduç, köy okullarına destek oluyor.

Ağrı’daki bir köy okuluna kütüphane yaptıran ünlü oyuncu, çocukların ihtiyaçlarını karşılamak için de girişimler yapıyor.

Oyuncunun 34. yaş gününde bu sefer hayranları bir sürpriz yaptı. Köy Okulları Yardım projesinin instagram hesabından yapılan paylaşımda, ünlü oyuncunun hayranlarının çocukların ihtiyaçlarını karşıladığı duyuruldu.

9 Ekim 1987 doğumlu olan ünlü oyuncuya çocuklardan da hoş bir doğum günü sürprizi yapıldı. Hazırlanan video instagram’da paylaşıldı.

Köy Okulları Yardım Projesi’nin instagram hesabından yapılan duyuru şöyle:

“Sevgili Barış Arduç… Sevenleriniz, Köy Okulları Yardım Projesi derneği aracılığı ile, Minik Kalplerin yüzündeki gülümsemeyi armağan etmek istediler ve daha önce “Barış Arduç kütüphanesi” açılan okulumuzda çocuklarımızın okul ihtiyaçlarının karşılanmasına katkı sağlayarak doğum günü hediyelerinizi çocuklara ulaştırdılar.”