Ana sayfa Dizi Haberleri Baht Oyunu daha iyi reytingle final yaparken, Ada Masalı daha düşük reytingle sürüyor!

Baht Oyunu daha iyi reytingle final yaparken, Ada Masalı daha düşük reytingle sürüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin yaz döneminde yayınlamaya başladığı romantik komedi dizisi Baht Oyunu geniş bir izleyici kitlesinden destek buldu. Sosyal medyada da çok aktif olan hayranlar büyük etkileşim dalgaları oluşturmayı başardı.

Aytaç Şaşmaz ile Cemre Baysel ikilisinin başrolünde yer aldığı Baht Oyunu dizisinin final bölümü de yayınlandı ve dizinin ekran macerası sona erdi. Dizi hayranları bu duruma çok üzüldü ve Kanal D’yi de protesto etti. Aslında bu protestoların çok yüksek şekilde ifade edilmesi çok da abartı değil..

Kanal D’nin final yaptırdığı Baht Oyunu dizisi dün akşam en önemli rakibi Ada Masalı’ndan çok daha iyi reytingler elde etti. Baht Oyunu, tüm kişilerde 16. sırada yer alırken, AB’de 17. oldu ve ABC1 grubunu ise 18. sırada tamamladı.

Ada Masalı dizisi ise tüm kategorilerde final yapan Baht Oyunu’ndan çok daha düşük reytingler elde etti. Star TV’nin yayınlamaya devam ettiği Ada Masalı tüm kişilerde 22. sırada yer alırken, AB’de günü 21. olarak tamamladı ve ABC1’de de 23. sırada yer aldı.

Bu reyting sonuçları da gösteriyor ki, Kanal D daha iyi sonuçlar elde edebilen Baht Oyunu dizisini bitirme kararı alırken, Star TV daha düşük reytingler almasına rağmen Ada Masalı’nın devam etmesine izin veriyor.

İşte dizi hayranlarının itiraz ettiği en önemli noktalardan birisi de bu. Kanal D neden bir süre daha diziye fırsat tanımadı?

İzleyicilerin aklındaki soru bu… Ancak Baht Oyunu artık bitti. Ada Masalı hayranları ise düşük gelen reytingler ile final endişesini daha çok hissetmeye başladı.