Ana sayfa Sosyal Medya Son Yaz olmadı, Sarp Levendoğlu çok iddialı TRT1 dizisi için görüşme halinde!

Son Yaz olmadı, Sarp Levendoğlu çok iddialı TRT1 dizisi için görüşme halinde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Fox TV ekranında ikinci sezon öncesi okuma provaları başlayan Son Yaz dizisi için geçtiğimiz hafta Sarp Levendoğlu’nun ismi gündeme gelmişti.

Birce Akalay’ın da katıldığı Son Yaz dizisi için Levendoğlu da teklife sıcak bakmış ama senaryoyu okuyunca vazgeçmişti. Rolün yeterince ağırlığı olmadığı için Son Yaz dizisinde yer almak istemeyen ünlü oyuncu yeni bir dizi için görüşme masasında bulunuyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Alparslan dizisinin kadrosuna Sarp Levendoğlu da katılabilir. Ancak henüz imzalar atılmadı. Barış Arduç’un canlandıracağı Alparslan’ın en büyük rakibi Romen Diyojen karakteri için düşünülen Sarp Levendoğlu ile anlaşma yapılması yüksek ihtimal olarak gözüküyor.

Akli film tarafından titizlikle hazırlanan dizinin çekimlerine gelecek hafta başlanacak. Platoda yapılan değişiklikler sonrasında Emre Konuk, çekimlere yakında başlayacaklarını ve Eylül sonu veya Ekim başında dizinin izleyici ile buluşacağını açıkladı.

Son Yaz olmadı, Sarp Levendoğlu çok iddialı TRT1 dizisi için görüşme halinde! 7

Savaşçı dizisinde Haydar Bozkurt karakteri ile başarılı bir iş çıkartan Sarp Levendoğlu hayranları, oyuncunun kararını heyecanla bekliyor.

Yeni sezonun en iddialı TRT1 dizilerinden birisi olan Alparslan, güçlü kadrosu ve etkileyici hikayesi ile 3 sezon olarak planlandı.

Dizide Malazgirt Meydan Muharebesi’nden görüntüler de yer alacak. Alparslan’ın karşısına Bizans İmparatoru Romen Diyojen çıkacak. Şayet Sarp Levendoğlu ile anlaşma imzalanır ise Alparslan dizisi adına büyük bir kazanım olacak.