Ana sayfa Dizi Haberleri Alparslan ve Yasak Elma reytinglerde geriledi, Survivor fırsatı kaçırmadı!

Alparslan ve Yasak Elma reytinglerde geriledi, Survivor fırsatı kaçırmadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamı yayınlanan diziler arasında Alparslan sezon başından bu yana en iyi reytingleri alan yapım olarak öne çıktı. Barış Arduç ve Fahriye Evcen ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin 21 bölümü geride kaldı. 27. bölümü ile birlikte sezon sonunda ara verecek olan dizinin reytinglerinde de ciddi bir düşüş gözlemleniyor.

Bugüne kadar çok iyi reytingler alması ile bilinen ve tüm izleyici kategorilerinde reytinglerin birincisi olmayı başaran Alparslan dizisi, bazı zamanlarda birincilikleri rakiplerine kaptırıyor. Çoğunlukla tüm kategorilerde birincilik almasına alıştığımız dizi böyle tökezlediği zaman da dikkatleri çekiyor. 18 Nisan Pazartesi akşamı da reytinglerin Ramazan ayı etkisiyle biraz daha düşmesi sonucunda ABC1 kategorisinde birinciliği Survivor elde etti. Alparslan dizisi ise bu kategoride ikinci olurken, AB ve tüm kişiler kategorisinde ise yine birinci sıradaydı.

Alparslan ve Yasak Elma reytinglerde geriledi, Survivor fırsatı kaçırmadı! 7

Survivor’a geçilen bir başka yapım ise Yasak Elma oldu. Genellikle pazartesi akşamları ikincilikleri ile bilinen dizi, bu sefer tüm izleyici gruplarında üçüncü sırada bulunuyor. Fox TV’nin başarılı dizisinde de reytinglerdeki zayıflama dikkatlerden kaçmıyor.

Üç Kuruş dizisi 23. bölümü ile Show TV ekranında yayınlandı ve yine orta sıralarda yer aldı. Ortalama reytingler elde eden dizi tüm kişiler ve ABC1 kategorilerinde beşincilik elde ederken, AB’de yedinci sırada bulunuyor.

Atv’de yeni başlayan ve büyük umutlar bağlanan Hakim dizisinin reytinglerde ortalama oranların üzerine çıkmakta zorlandığını görüyoruz. Tüm kişiler kategorisinde dokuzuncu olan dizi, AB’de günü beşinci olarak tamamlarken, ABC1’de ise altıncılık elde etti.

Diğer iki bölüme yakın gelen üçüncü bölüm reytingleri dizinin kemik bir izleyici kitlesinin oluşmakta olduğunu da gösteriyor.