Ana sayfa Dizi Haberleri Alparslan, Yasak Elma ve Bir Küçük Gün Işığı dizilerinin ritmini bozacak bomba bir dizi geliyor!

Alparslan, Yasak Elma ve Bir Küçük Gün Işığı dizilerinin ritmini bozacak bomba bir dizi geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamları zaten yayında olan 3 etkili dizi bulunuyor. TRT1’de izleyicilerle buluşan Alparslan Büyük Selçuklu dizisi çok başarılı bir süreç geçiriyor ve sadık bir izleyici kitlesine hitap ediyor. Yasak Elma dizisi ise Fox TV ekranında final sezonunda ve yine geniş bir hayran kitlesinin desteğiyle yoluna devam ediyor.

atv ekranlarında bu sezon başlayan ve çok da ayi bir çıkış yapan Bir Küçük Gün Işığı dizisinin de izleyicisinin oturduğunu ve alınan iyi reytinglerle başarısını kanıtladığını söyleyebiliriz. İşte böyle 3 önemli dizinin yer aldığı ve dizileri izleyen kitlenin büyük kısmını da kendilerine bağladıkları bir ortam bulunuyor.

Şimdi de bu ortamın içine Show TV’de yayınlanacak olan Sipahi dizisi katılacak. Kaan Yıldırım, Özge Gürel ve Kerem Alışık gibi çok etkili 3 oyuncunun başrolünde yer aldığı dizi, aksiyon dolu bir hikayeye sahip. Başarılı bir istihbarat elemanının hayatının hikayesini anlatacak olan dizi, aynı zamanda Türkiye’nin yaşadığı büyük tehditler ile ilgili de mesajlar verecek.

Alparslan, Yasak Elma ve Bir Küçük Gün Işığı dizilerinin ritmini bozacak bomba bir dizi geliyor! 8

Tabii ki propaganda öğelerini de içeren bir hikayeye sahip olan Sipahi dizisinin milli bilinç üzerinden çok geniş bir izleyici kitlesini etkilemesi kaçınılmaz olacaktır.

İşte bu noktada izleyicisini kazanmış, zaten başarılı bir tempoda devam ettiğini gördüğümüz Alparslan, Yasak Elma ve Bir Küçük Gün Işığı dizileri için yeni dizinin nasıl etkiler yapacağı konusu öne çıkacak.

Sipahi çok başarılı olmaya aday bir dizi ve pazartesi rekabetinde birinciliği hedefleyerek yola çıkacak. Bu başarılabilir mi bilinmez ama dizinin iddiası hem oyuncu kadrosu hem de hikayesi ile ortada.

Alparslan, Yasak Elma ve Bir Küçük Gün Işığı dizilerinin ritmini bozacak bomba bir dizi geliyor! 9

Sipahi dizinin pazartesi akşamları reyting rekabetinde çok büyük bir değişim yaşatmasa bile, kendi izleyici kitlesini oluşturarak, rakiplerinden de biraz reyting çalarak ayakta kalabileceğini değerlendiriyoruz.