Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’in aşk dolu pozları hayranlarını mest etti!..

Demet Özdemir’in aşk dolu pozları hayranlarını mest etti!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-  Geçtiğimiz aylarda İstanbul’da aileleri ve yakın dostlarının katıldığı görkemli bir törenle dünya evine giren Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç çifti yakın dostlarıyla birlikte Marmaris’ e gitti.

Tatilde eşiyle verdiği pozları instagram hesabında takipçileriyle paylaşan Demet Özdemir 15.6 milyon takipçisinin bulunduğu sosyal medyadaki hayranlarını mest etti.

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç’un aşk dolu pozları kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum aldı Demet Özdemir paylaşımına; “Marmaris günlüğü, sizi seviyorum” notunu düştü. Oğuzhan Koç da eşinin yayınladığı fotoğrafların altına, kalpli göz emojsiyle yorum yaptı.

Demet Özdemir'in aşk dolu pozları hayranlarını mest etti!.. 8

Ekranlara en son Doğduğun Ev Kaderindir dizisi ile gelen Demet Özdemir’in adı son günlerde Engin Akyürek’in başrolde yer alacağı bir proje ile anılıyor.

Benim Adım Farah adlı projenin kadın başrolü olduğu yönündeki haberlerle gündeme gelen oyuncu geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada son durumu hayranlarına şu sözlerle anlatmıştı;  “Evet, çok üst üste böyle haberler çıktı. Net bir şey söylemeyi çok isterim. Görüştüğüm şeyleri hiç saklamadım. Ama şu anda görüşülüyor, ama bir şeye karar verilir, hangi iş olursa olsun, imza atılma aşamasına geldiğinde ben her şeyi çok güzel bir şekilde dile getirebileceğim.”

Demet Özdemir'in aşk dolu pozları hayranlarını mest etti!.. 9

Demet Özdemir hayranları oyuncudan gelecek haberleri merakla bekliyor. Oyuncu eğer Benim Adım Farah’ta rol alırsa, oğlunun tedavisi için mafyanın cinayet işlediği yerleri temizlemeye giden bir kadın karaktere hayat verecek.