Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Filiz Küçükköse’nin talihsizlikler yaşanan yeni dizisi Yavuz için son karar verildi!

Hazal Filiz Küçükköse’nin talihsizlikler yaşanan yeni dizisi Yavuz için son karar verildi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyunu Hazal Filiz Küçükkaya, en son Zemheri isimli Show TV dizisinde rol aldıktan sonra neredeyse 1 yıldır setlerden uzakta kaldı… Oyuncu, bu dönemde iyice dinlendi ve pandemiden de korunmak için dikkatli davrandı… Şimdilerde ise yeni bir projeye hazırlanan oyuncu, Yavuz isimli dizisi hakkında da detaylar verdi.

Hafsa Hatun karakteri ile tarihi dizide yer alacak olan Küçükköse, geçtiğimiz hafta 33. yaş gününü Dubai’de kutlamıştı. “İş için gitmiştim, bir değişiklik olsun istedim” diye konuşan oyuncu, güzel anılar yaşadığını söyledi…

Kara Sevda dizisinden bu yana geniş kitleler tarafından tanınan ancak son dönemde güçlü bir rolde izleyemediğimiz oyuncu, Dubai’ye de dizi görüşmesi için gitmiş.

Oyuncu, “Dizi ile ilgili bir görüşmemiz vardı. Onun dışında da birkaç işbirliklerimiz olacak, onlarla ilgili görüşmemiz vardı. Tam da doğum günüme denk getirdim, güzel oldu benim için” dedi.

Dijital platform için hazırlanan Osmanlı Padişahı Yavuz Sultan Selim’ni hayatının anlatılacağı diziden de bahseden oyuncu, şunları söyledi:

“Biraz ertelenen bir durum oldu. Talihsizlikler oldu pandemiden dolayı. Dijitale çekilecek bir dönem işi. 3 sezonluk. Yavuz Sultan Selim’in hayatını anlatacak. Orada Hafsa Sultan’ı oynayacağım, onun hazırlıkları var. 2 hafta içinde de teaserımız, fotoğraf çekimlerimiz başlıyor.”

O dönemin kadınları ve sarayı içi, saray dışı detayları toplamakta olduğunu anlatan oyuncu, karakterine bunu yansıtmak için sıkı çalıştığını da ifade etti.

“Bizimki biraz daha farklı bir dokuda olacak. Biraz daha modern ve yurt dışına hitap edecek bir iş olacak. O yüzden ben de sabırsızlıkla bekliyorum” diyen oyuncu başrolde Cengiz Coşkun, Fikret Kuşkan’ın da yer aldığını sözlerine ekledi.