Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Aslıhan Güner, Güldür Güldür’de Ander Sevdaluk şarkısını söyledi, izleyici yorum yağdırdı!

Aslıhan Güner, Güldür Güldür’de Ander Sevdaluk şarkısını söyledi, izleyici yorum yağdırdı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’de yayınlanan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin Yıldız’ı Aslıhan Güner, dizideki oyunculuğunun yanı sıra sesiyle de izleyenlerin çok beğendiği bir isim. Oyuncu, güzel sesiyle zaman zaman dizide de eğlenceli ve renkli anlar yaşatmakta. Aslıhan Güner’in güzel sesini bu kez izleyici Güldür Güldür’ün yılbaşı özel programında izleme şansını buldu.

Aslıhan Güner, rol aldığı skeçle özellikle Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisini izleyenleri çok mutlu etti. Oyuncuyu bu kez bambaşka bir rolde görmekten mutlu olan hayranları, sosyal medyada da Güner’in konuk olduğu skeci ve söylediği şarkıyı da sosyal medyada paylaşıp pek çok yorum yapmaktalar.

İsmail Demirci ile birlikte rol aldıkları dizide Karadenizli bir kadını oynayan Aslıhan Güner, Güldür Güldür Show’daki skeçte de yine Yıldız’a benzer bir kadını oynadı. Daha sonra yılbaşı gecesinde yayınlanan program için Ander Sevdaluk isimli Karadeniz türküsünü söyledi.

Güner’in takipçileri bu sürprize bayılırken, sevilen şarkıyı başarıyla söyleyen Aslıhan Güner’e de pek çok övgü dolu yorum geldi sosyal medyadan.

Aynı zamanda programa dizide Güner’in partnerini oynayan İsmail Demirci de katıldı. O da başka bir skeçte yine Güldür Güldür oyuncularıyla birlikte şarkılar söyledi. İsmail Demirci de izleyiciden sesiyle tam not aldı.

İşte Aslıhan Güner’in Güldür Güldür’de rol aldığı o skeç ve gelen yorumlardan bazıları…

Aslıhan Güner, Güldür Güldür'de Ander Sevdaluk şarkısını söyledi, izleyici yorum yağdırdı! 14 Aslıhan Güner, Güldür Güldür'de Ander Sevdaluk şarkısını söyledi, izleyici yorum yağdırdı! 15

Aslıhan Güner, Güldür Güldür'de Ander Sevdaluk şarkısını söyledi, izleyici yorum yağdırdı! 16

Aslıhan Güner, Güldür Güldür'de Ander Sevdaluk şarkısını söyledi, izleyici yorum yağdırdı! 17

Aslıhan Güner, Güldür Güldür'de Ander Sevdaluk şarkısını söyledi, izleyici yorum yağdırdı! 18

Aslıhan Güner, Güldür Güldür'de Ander Sevdaluk şarkısını söyledi, izleyici yorum yağdırdı! 19

Aslıhan Güner, Güldür Güldür'de Ander Sevdaluk şarkısını söyledi, izleyici yorum yağdırdı! 20

Aslıhan Güner, Güldür Güldür'de Ander Sevdaluk şarkısını söyledi, izleyici yorum yağdırdı! 21