Ana sayfa Sosyal Medya Alperen Duymaz, Zemheri ile döndü; hayranları çok beğendi!

Alperen Duymaz, Zemheri ile döndü; hayranları çok beğendi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Alperen Duymaz hayranları yeni rolünün heyecanı içinde! Alperen Duymaz ve Ayça Ayçin Turan’ı başrolde buluşturan Zemheri dizisi yakında izleyicilerle Show TV ekranında buluşmaya geliyor…

Hilal Saral’ın yönetmenliğinde, Sema Ergenekon’un kaleminden çıkan Ay Yapım imzalı dizide; Ayça Ayşin Turan, Alperen Duymaz, Caner Cindoruk, Hazal Filiz Küçükköse, Emir Çubukçu, Nihal Koldaş, Müfit Kayacan, Şebnem Dönmez ve Zerrin Tekindor başrolleri paylaşıyor. Dizinin ilk fragmanı yayınlandı. Alperen Duymaz da fragmanı instagram hesabından paylaştı. Takipçileri ünlü oyuncuya mesajlarıyla büyük destek verdi.

“Hayırlı uğurlu yolumuz açık olsun” notu ile fragmanı yayınlayan ünlü oyuncuya takipçilerinden “Hayırlı olsun, bol reytingler alsın” desteği geldi. Duymaz’ın yeni imajı ve dizideki karakterine yönelik beğenilerini ifade eden hayranları “Çok güzel olmuşsunuz” diye yazdı.

 

Zemheri dizisinin fragmanını beğendiklerini dile getiren hayranlar, sabırsızlıkla beklediklerini ifade ettiler. Geçen sezon Çarpışma dizisinde Kerem karakterine hayat veren Alperen Duymaz, çok beğenilmişti.

Zemheri dizisi için de oyuncuya destek veren bir hayranı, “Kral ekranlara hoş geldin. Sen gelince anlamı oluyor her şeyin. Yeni projenin de senin gibi harika olacağından hiç şüphem yok. Oyunculuğun harika, sanki o sahneyi yaşıyorsun başarılarının devamını dilerim, heyecanla bekliyoruz” şeklinde yorumda bulundu.

İzleyiciyi adalet ve aşkın büyüklüğünü sorgulayacakları bir hikayeye davet ediyor. Yakında Show TV’de ekrana gelecek dizinin aşk dolu sahnelerle başlayan ilk tanıtımdaki iş kazası sahnesi şimdiden büyük ilgi çekti.