Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma’da Şevval Sam ve Nesrin Cavadzade göğüs şovlarıyla olay oldu!

Yasak Elma’da Şevval Sam ve Nesrin Cavadzade göğüs şovlarıyla olay oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisi 3. sezonuyla Fox TV ekranında pazartesi akşamları izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Dizide kıyafetler konusunda dikkat çeken detaylar var. Kadın oyuncuların kıyafetlerinin şıklığı dikkat çekerken, dekolteleri de zaman zaman izleyicilerin dikkatini çekecek düzeyde oluyor.

Şahika karakterine hayat veren Nesrin Cavadzade’nin sosyal medya paylaşımlarında da çok sayıda cesur fotoğrafını görebilirsiniz. Dekolteli giyinmeyi seven Cavadzede, dizideki Şahika karakterinde de bir hayli cüretkar pozlar verebiliyor. Dizideki kadınların dekolteleri de ekran başındaki izleyicileri zaman zaman şaşırtıyor.

Dekolte konusunda dizide Ender karakterine hayat veren Şevval Sam da dikkat çeken görüntüler sergiliyor. Hem Sam hem de Cavadzade dizideki kadın oyuncular arasında dekolteyi en çok tercih eden ikili konumunda.

Yasak Elma dizisinin 59. bölümünde yani geçtiğimiz hafta Nesrin Cavadzade siyah, göğüs dekolteli haliyle çok konuşulmuştu.

blank

Rol arkadaşı Şevval Sam da beyaz elbisesi ile yine cüretkar idi… Sosyal medyada Yasak Elma dizisinin dekolte konusunda en cüretkar dizi olduğu yorumlar ıyapıldı.