Ana sayfa Dizi Haberleri Evlilik Hakkında Her Şey dizisi reytinglerde çözülmeye başladı!

Evlilik Hakkında Her Şey dizisi reytinglerde çözülmeye başladı!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com / Detay – Salı akşamları yayınlanan dizilerin reyting rekabeti devam ederken, Evlilik Hakkında Her Şey dizisi ile ilgili dikkat çeken bir durum var… Fox TV’de yayınlanan dizinin reytingleri bazı sinyaller veriyor.

Gökçe Bahadır, Sumru Yavrucuk, Yiğit Kirazcı, Sarp Akkaya, Gökçe Eyüboğlu ve Tülin Ece’nin başrollerinde yer aldığı dizinin önceki hafta yeni bölümü koronavirüs sorunu nedeniyle yayınlanmamıştı. Dizinin zorunlu ara vermesinin öncesinde reytingler gayet iyi geliyordu.

Ancak 28 Aralık Salı akşamı yayınlanan 14. bölümün reytingleri biraz rahatsız edici olarak gözüküyor. Reytingler yine ortalamanın üzerinde ve yine kabul edilebilir bir noktada.

Fakat daha önce elde edilen çok daha iyi reytinglere göre dizinin izleyicileri arasında bir çözülme yaşanmakta olduğu anlaşılıyor. Reytinglerde yaşanan düşüşler tüm izleyici kategorilerine yansıdı.

Evliliklerin iç yüzünü ve boşanmalar sırasında yaşananları ekrana yansıtan dizideki bu reyting düşüşü önemli bir sorun olarak dikkatleri çekti.

14. bölümüyle birlikte tüm kişiler kategorisinde yedinci sırada yer alan dizi, AB’de ise günü üçüncülükle tamamladı. Dizinin ABC1 kategorisinde beşinci sırada yer alması da dikkatleri çekti.