Ana sayfa Yabancı Dizi American Horror Story: 1984 dizisi 19 Eylül’de FX kanalında başlıyor

American Horror Story: 1984 dizisi 19 Eylül’de FX kanalında başlıyor

tarafından ker_def

1980’li yılların ses getiren korku filmlerinden esinlenen “American Horror Story: 1984”, Amerika yayınından bir gün sonra 19 Eylül Perşembe akşamı saat 23.30’da FX kanalında.

Ryan Murphy ve Brad Falchuk imzası taşıyan, Emmy ve Altın Küre ödüllü korku antolojisi American Horror Story 9. sezonunda yepyeni bir tema ile devam ediyor. 1980’li yıllara damgasını vurmuş Elm Sokağı Kâbusu, 13. Cuma gibi kült filmlerden esinlenen “American Horror Story: 1984”, üç kişinin bir saldırganın hedefi haline geldiği ve kabusa dönen bir kamp tatilini anlatıyor.

Dizi yeni sezonunda Emma Roberts, Cody Fern, Billie Lourd, Leslie Grossman ve John Caroll Lynch gibi isimlerin yanında kadrosuna Zach Villa, Matthew Morrsion, Angelica Ross ve Altın Olimpiyat madalyalı Gus Kenworthy’yi de ekliyor.

“American Horror Story: 1984” Amerika yayınından bir gün sonra, 19 Eylül Perşembe akşamı saat 23.30’da FX ekranlarına geliyor.

Heyecanla beklenen yabancı dizi ve animasyonların Türkiye’deki adresi FX kanalı; D-Smart, Tivibu, KabloTV, TV+ ve BluTV platformlarından izlenebiliyor.