Ana sayfa Dizi Haberleri Kenan İmirzalıoğlu’nun dizisi Alef’in gurur dolu başarısı!

Kenan İmirzalıoğlu’nun dizisi Alef’in gurur dolu başarısı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları yayınlanan Alef dizisi, Fx ile BluTV ortaklığında yapıldı. İlk 6 bölümü yayınlanan dizinin 7. yeni bölümü 15 Mayıs Cuma günü izleyicilerle buluşacak.

Alef dizisinin Fx Türkiye primtime kuşağında kanalın ortalama performansından 6 kat daha fazla izlenmesi önemli bir başarı olarak kayıt edildi.Ayrıca Blu TV’nin abone artışında yüzde 140 oranında yeni üye elde ettiği belirtiliyor. Alef dizisi mistik polisiye dizi. Emin Alper’in yönetmenliğini yaptığı Alef, farklı çekim teknikleri ve cesur anlatımı ile göz dolduruyor.

Kenan İmirzalıoğlu ve Ahmet Mümtaz Taylan dizide baskın bir rol üstleniyor… Diğer başrol oyuncusu Melisa Sözen’in daha az sahnesi var…

İmirzalıoğlu’nun canlandırdığı Kemal, İngiltere’de yaşamış, burada eğitim görmüş ve polis teşkilatında da başarılı çalışmalara imza atmış birisi.

Kenan İmirzalıoğlu'nun dizisi Alef'in gurur dolu başarısı! 7

Taylan’ın canlandırdığı Settar ise Türk teşkilatının güzide üyelerinden… Her ikisinin de çalışma yöntemleri farklı. Ancak kaderleri ortak.

İkisi de çocuklarını kaybetmenin derin acısını yaşıyor.Kemal, eşini de kaybetti. Settar’ın ise eşi artık onunla yaşamak istemiyor.

Cinayetleri aydınlatmaya çalışan ama yolları ayrılan Settar ve Kemal’in macerası izleyicileri de sürüklüyor. Bir de Melisa Sözen’in kapalı kutu Yaşar karakteri var. Katilin kim olduğu merak ediliyor ve büyük sürpriz yaşanabilir.