Ana sayfa Sosyal Medya Hande Soral’ın Pazar pozuna, kilometrelerce uzaktaki eşi İsmail Demirci’den yorum gecikmedi!

Hande Soral’ın Pazar pozuna, kilometrelerce uzaktaki eşi İsmail Demirci’den yorum gecikmedi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Hande Soral ve İsmail Demirci, mutlu evlilikleriyle dikkat çeken bir çift. Ünlü oyuncular, 2017 yılında evlenmişlerdi. Şimdilerde ikisi de ayrı dizilerde oynuyor ve ikisi de İstanbul’dan uzakta. Zaman zaman çalışma takvimlerini ayarlayabilirlerse İstanbul’da buluşuyorlar.

İsmail Demirci, Show TV’nin Kuzey Yıldızı dizisinde Aslıhan Güner ile başrolde oynuyor. Hande Soral ise atv’nin dönem dizisi Bir Zamanlar Çukurova’da rol almakta.

Her iki oyuncu da başarılı performanslarıyla hayranlarının beğendiği ve alkışladığı isimler. İkili için bu dönem biraz zorlu geçiyor. Demirci Ordu’da, Soral ise Adana’da dizilerinin çekimlerinde.

Aralarında kilometrelerce mesafe olan ikili, zaman zaman sosyal medyada birbirlerinin paylaşımlarına beğeni ve yorumlarıyla da dikkat çekiyorlar.

Son olarak Hande Erçel, Pazar pozunu setteki karavanının önünde verdi ve instagram sayfasından paylaştı. Eşi İsmail Demirci de yorum yapmakta gecikmedi. “Aaa ne güzel foti” notuyla ateş emojilerini de ekledi…

Bu arada fotoğrafa yorum yapanlardan birisi de dikkat çekti. Yakın zamanda diziden ayrılan Uğur Güneş de “Karavan tanıdık geldi” şeklinde bir yorum yazdı. Bu yoruma bakılırsa Soral’ın şimdi kullandığı karavan, Uğur Güneş’in dizideyken kullandığı araç…

Fotoğrafa yorum yapanlar arasında Hande Soral’ın kardeşi Bensu Soral da var…

İşte o poz…

Hande Soral'ın Pazar pozuna, kilometrelerce uzaktaki eşi İsmail Demirci'den yorum gecikmedi! 8

Hande Soral'ın Pazar pozuna, kilometrelerce uzaktaki eşi İsmail Demirci'den yorum gecikmedi! 9