Ana sayfa Sosyal Medya Anne ve babasıyla bir araya gelen Birce Akalay’ın keyfine diyecek yok!..

Anne ve babasıyla bir araya gelen Birce Akalay’ın keyfine diyecek yok!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Birce Akalay yer aldığı iddialı projelerle 2022 yılına damga vurdu. Dijitalde yayınlanan iki başarılı dizi ile hayranlarının karşısına çıkan güzel oyuncu performansıyla hayranlarından övgü dolu yorumlar aldı.

Netflix’te yayınlanan Kuş Uçuşu ve Mezarlık dizileri sayesinde ismini Türkiye dışında çok geniş bir kitleye duyuran oyuncu, başarısını geçtiğimiz günlerde aldığı bir ödül ile taçlandırdı.

Güzel oyuncu, geçtiğimiz hafta Dubai’de 6’ncı kez gerçekleşen DIAFA ödül töreninde, Yılın Uluslararası Kadın Oyuncusu Ödülü’nün sahibi oldu. Birce Akalay ödül mutluluğunu anne ve babası ile buluştuğu yemekte kutladı.

Anne ve babasıyla bir araya gelen Birce Akalay'ın keyfine diyecek yok!.. 7

Babası Sercan Akalay ve Yasemin Ergun ile buluşan Birce Akalay bu anları instagram hesabında da paylaştı. Oyuncu paylaşımına, “Sonsuzluk” notunu düştü.

Yasemin Ergun ise kızının paylaşımının altına şu duygusal ifadeleri yazdı;  Sana kavuşmak, seni koklamak, sana sarılmak. Karda açan çiçek gibi, çölde yağan yağmur gibi, sevinçsin, mutluluksun gülüm benim. Şükür, bin şükür Allah’ıma bize senin gibi bir evlat vermiş, Hamdolsun. Allah başımızdan eksik etmesin. Sağlıkla nicelerine inşallah.” Birce Akalay’ın hayranları da fotoğrafa, ‘Çok tatlısınız’ ve ‘Muhteşem’ gibi yorumlarda bulundular.