Ana sayfa Dizi Fragmanları Kasaba Doktoru dizisinde düşen reytingler sonrası önemli adımlar geliyor!

Kasaba Doktoru dizisinde düşen reytingler sonrası önemli adımlar geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kasaba Doktoru dizisi Cuma akşamları TRT1 ekranında yayınlanıyor ama reyting sonuçları ikinci sezonda pek de tatmin edici düzeyde değil. Ozan Akbaba’nın başrolünde yer aldığı dizide; Deniz Can Aktaş, Hazal Subaşı ve Vildan Atasever de etkili performansları ile göz dolduran isimler arasında bulunuyor.

Ancak dizinin hikayesi ilk sezondaki güçlü izleyici desteğini yeni sezona taşıyamadı. Hikayenin heyecanı ve izleyici merakı noktasında senaristlerin daha çok çaba harcaması gereken bir süreçteyiz. Dizinin ikinci sezonunda 24. bölümü 11 Kasım Cuma akşamı ekrana gelecek. Yeni bölümde dikkat çeken detay ise daha hareketli ve izleyici ilgisini artıracak konuların bulunması.

Hakan ve Ömer rehin alınıyor. Dizinin 24. bölümünde bu iki karakterin başından geçecekler reytinglere olumlu yansıyabilir. Cuma rekabetinde Kasaba Doktoru dizisi için kritik bir süreç yaşanıyor ve reytingler artmaz ise TRT1’in diğer özel kanallar gibi erken final kararı alması izleyicileri korkutuyor.

Yeni bölümde heyecan yüksek olacak ve reytingler de merakla beklenecek. Peki neler izleyeceksiniz İşte 24. bölüm özeti: Geçmişe dair bildiklerinin tümüyle yanlış olduğunu öğrenen Hakan, cesur bir müdahale ile babası Şeref’i ölümden döndürür. Erol yaptığı bir hamle ile Yalçın ve Neslihan’ın tüm planını bozar.

Mafya hesaplaşmasında vurulan bir adam Uluçınar’a getirilir. Hastane mafyanın adamları tarafından kapatılınca birçok hastanın hayatı tehlikeye girer. Ömer, Hakan ve Mine baskı altında ameliyata girmeye zorlanır. Leyla, Nazlı ve Berk ise bu beladan kurtulabilmek için bir plan kurar, fakat başları büyük bir derde girer. Neslihan, sağlık sıkıntısı nedeniyle Erol’u acilen

Gümüşok’a götürmek zorundadır ama başarılı olamaz. Hakan ve Ömer mafya tarafından rehin alınır. Bu kez Şeref oğlunu kurtarabilmek için elini taşın altına sokacaktır.

Hakan ve Mine aile olmak ile ilgili çıktıkları yolda Zeynep’in amcası engeline takılır. Leyla ile Ömer, birbirlerine karşı duydukları kaybetme korkusunu fark ederek yakınlaşır. Bu durum Nazlı ile Berk cephesinde dengeleri değiştirir.

Erol fenalaşır, Uluçınarlıların canla başla yaptıkları müdahale onu hayatta tutabilecek midir?

‘Kasaba Doktoru’ yeni bölümüyle cuma günü TRT 1’de…