Ana sayfa Dizi Arşivi Annem Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

Annem Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Annem, Gold Film’in yapımcılığında, yönetmenliğini Faruk Teber’in yaptığı, senaryosunu Gamze Özer’in kaleme aldığı, dram türündeki Türk televizyon dizisidir. Kanal D’de yayınlanan dizinin çekimleri İstanbul’da gerçekleştirildi.

Vahide Perçin, Duygu Yetiş, Talat Bulut, İlhan Şeşen, Seda Akman gibi önemli isimlerin yer aldığı Annem dizisi 2 sezon boyunca ekranda kalmayı başardı. Dizi toplam 64 bölüm sürdü ve milyonlarca izleyiciyi etkilemeyi başardı. Dizi yurt dışında da birçok ülkede yayınlandı.

Annem Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 9

KÜNYE:

Kanal: Kanal D
Yapımcı: Gold Film
Türü: Dram
Yayın Tarihi: 30 Ağustos 2007- 28 Mayıs 2009
Mekan: İstanbul
Süresi: 100 dakika
Müzik: Kıraç
Başrol: Vahide Perçin, Duygu Yetiş, Talat Bulut, İlhan Şeşen, Seda Akman, Emel Göksu, Tuncer Salman, Cavit Çetin Güner, Türkü Turan
Oyuncular: Zeynep Gülmez, Ayla Arslancan, Ali Uyandıran, Cavit Çetin, Güner, Türkü Turan, Melda Arat, Erdal Bilingen, Beste Sönmezocak, Gökçe Es.

SOSYAL MEDYA HESAPLARI

Resmi internet sayfası: https://www.kanald.com.tr/annem/bolum

GENEL İZLENİM:

Vahide Perçin ve Talat Bulut’un da aralarında bulunduğu güçlü oyuncu kadrosu ile yayınlandığı 2007-2009 yılları arasında sevilerek izlenen Annem dizisi, Kanal D ekranlarında 2 sezon boyunca devam etti. Milyonlarca izleyiciyi etkileyen dizi akılarda iz bırakan bir yapım oldu.

HİKAYESİ:

Musa ve Zeynep yıllar önce büyük bir aşk yaşayarak evlenirler. Ancak Zeynep henüz hamileyken eşinin bir hatasını affedemez ve hamile olduğunu saklayarak Musa’dan boşanır.

Ayrıldıktan sonra, kendi yağı ile kavrulmaya çalışan Zeynep pazarcılık yaparak kızı Gonca’yı büyütür ve ona babasının yıllar önce öldüğünü söyler. Öte yandan Musa inşaat sektöründeki konumu ilerleterek iş hayatından politikaya atılır. Aradan geçen yıllarda Zeynep’in izini kaybeden Musa bir gazeteciyle nişanlanır.

Gonca ise artık 16 yaşına gelmiş, okul hayatında başarılı bir genç kızdır. Zeynep ise çevresindeki tepkilere ve yalnızlığına rağmen Musa’dan yardım istememeye kararlıdır. Birbirlerinden haberi olmayan baba-kız bir tesadüf eseri gerçekleri öğrenecektir.

Annem Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 10

Odasının bilgisayarının olmaması gibi nedenlerden dolayı evden kaçan Gonca dayısı Mehmet’e sığınmıştır. Zeynep ise polis komşusu Ali’den yardım istemiştir. Zeynep Ali’nin önerisi ile polise gitmiş ama polis merkezi Gonca’nın babasının adını istemiştir. Musa’nın adını vermek istemeyen Zeynep sonunda söylemiştir. Polisler Musa Bayri’ye haber verince Musa şoke olmuştur. Musa eskiden milletvekilidir. Ama artık Bayındırlık ve İskan Bakanı olmuştur.

Musa polislerden aldığı adres ile Zeynep’in evine gelip neden Gonca’yı sakladığını sormuştur. Gonca ise öldüğü sandığı babasının yaşadığını öğrenince şaşırmıştır. Musa Gonca’yı yanına almak istemektedir. İlk başta kızını vermek istemeyen Zeynep daha sonra kabul eder. Çünkü kızı babasına giderse daha iyi şartlarda yetişecektir. Ama Gonca rahatsız olur. Çünkü babası Musa, Ayşe Altay isimli kadın ile evlenecektir. Ali Polis ise Zeynep’e aşıktır. Musa kızını yanına aldıktan sonra Zeynep ile daha çok görüşmekte ve araları iyileşmektedir. Emine Bayri yani Musa Bayri’nin annesi de Zeynep ile görüşmeye başlamıştır. Musa Ayşe’yi bırakmak istemektedir. Ama Ayşe’nin hamile olduğunu öğrenince Zeynep’i bırakmak zorunda kalır. Aslında hala ikisi de birbirini sevmektedir.

Annem Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 11

KARAKTERLER:

Oyuncu (Karakter)
Vahide Perçin (Zeynep Eğilmez)
Talat Bulut (Musa Bayri)
İlhan Şeşen (Ali Aydın)
Seda Akman (Ayşe Altay)
Duygu Yetiş (Gonca Eğilmez)
Tuncer Salman (Mehmet Eğilmez)
Emel Göksu (Emine Bayri)
Zeynep Gülmez (Süreyya Eğilmez)
Ayla Arslancan (Neriman Nine (Otçu Nine)
Ali Uyandıran (Cahit Başto)
Cavit Çetin Güner (Eymen Saygı)
Türkü Turan (Pınar Umay)
Melda Arat (Zehra Akhun)
Erdal Bilingen (İbrahim Bayri)
Beste Sönmezocak (Arzu Bayındır)
Gökçe Es (Özlem Çaka)

JENERİK:

Annem dizisinin müzikleri ünlü müzisyen Kıraç’a ait. Dizinin jenerik müziğini aşağıda dinleyebilirsiniz.
Annem Jenerik Müziği

FRAGMANLAR:

Annem dizisinden ilk tanıtım:

TÜM BÖLÜMLER:

Annem dizisi 30 Ağustos 2007 tarihinde Kanal D’de ekranlara merhaba dedi. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile kısa sürede izleyiciyi kendisine bağlayan dizi 2 sezon boyunca devam etti. 64 bölüm yayınlanan Annem dizisi, 28 Mayıs 2009 tarihinde ekranlara veda etti.

Annem dizisinin tüm bölümlerini Kanal D’nin internet sitesinden izleyebilirsiniz. İzlemek için lütfen tıklayınız…

Ayrıca Kanal D’nin youtube’daki dizi arşivi bölümünden de 64 bölümün tamamını aşağıdaki video üzerinden izleyebilirsiniz.

DİZİ MÜZİKLERİ – KLİPLER:

Annem dizisinin sahnelerinden etkileyici klipler de YouTube’da yayınlandı. Aşağıda bu video klipleri bulabilirsiniz:

Gönül/ Kıraç

Annem/ Candan Erçetin

Zaman/ Kıraç

Rüya/ Sertap Erener

Musa & Zeynep

Talihim Yok/ Kıraç

YURTDIŞINDA ‘ANNEM’ DİZİSİ

Annem dizisi, Türkiye’de elde ettiği başarıdan sonra yurtdışında da pek çok ülkeye pazarlandı.

Almanya, İsviçre, Avusturya, Tayland, Tayvan, Vietnam, Macaristan, Polonya, Japonya, Kazakistan, Bulgaristan, Makedonya, Ortadoğu, Özbekistan, Yunanistan, Kosova, Azerbaycan, İran, Ortadoğu ülkeleri, Romanya, Katar, Arnavutluk, Hırvatistan, Bruney, Bosna, Ukrayna, İsrail, Singapur ve Malezya dizinin pazarlandığı ülkelerden bazıları.