Ana sayfa Dizi Haberleri Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde önemli bir yenilik var!

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde önemli bir yenilik var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamlarının sevilen dizilerinden olan Uyanış Büyük Selçuklu, başladğı günden itibaren çok güçlü bir izleyici desteği buldu. Dizinin reytingleri de bu sezonun en iyi yapımlarından birisi olduğunu kanıtlamaya yetiyor.

Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu, Hatice Şendil, Ekin Koç, Gürkan Uygun, Mehmet Özgür, Sevda Erginci gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı dizinin setinde de çok yoğun ve aksiyonu bol çekimler yapılmaya devam ediyor. Her hafta tempolu bir şekilde yoluna devam eden TRT1 dizisi, çok etkileyici sahnelere de sahip.

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde bir yenilik yaşanacak. Yeni bir karakter daha hikayeye giriyor… Akli Film imzalı dizide konuk oyuncu olarak Okan Şenozan’ın katılacağı ortaya çıktı.

Beni Affet dizisinde Şahin karakteri ile dikkatleri çeken Şenozan, uzun yıllar bu projede yerini almıştı. 2019 yılında TRT1’in Halka isimli dizisinde Külçe karakteri ile yerini alan oyuncu, uzun bir aradan sonra yeniden setlere dönüş yapıyor.

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde önemli bir yenilik var! 7

Okan Şenozan, dizide Çaka bey karakterine hayat verecek. Bu karakterin hikayede nasıl bir yenilik yaşatacağı da merakla bekleniyor. Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin 25.yeni bölümü 15 Mart Pazartesi akşamı izleyicilerle buluşacak. Yeni bölümde yaşanacaklarla ilgili detaylar ortaya çıktı. Fragmandan izleyebilirsiniz.