Ana sayfa Sosyal Medya Tuncer Salman güçlü dram hikayesiyle Ateş Kuşları’na yeni heyecan getirecek

Tuncer Salman güçlü dram hikayesiyle Ateş Kuşları’na yeni heyecan getirecek

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Tuncer Salman son dönemde hem Teşkilat hem de Dokuz Oğuz isimli aksiyon dolu dizilerde yer aldı. Tecrübeli bir isim olarak karakter yaratma konusunda ustalık sergileyen oyuncu, şimdi de atv ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan Ateş Kuşları dizisinin ekibine katıldı.

Güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici hikayesiyle her cuma akşamı seyirciyi ekran başına kilitleyen atv’nin Bozdağ Film imzalı sevilen dizisi Ateş Kuşları’nın kadrosuna başarılı oyuncu Tuncer Salman’ın katılması önemli bir gelişme olarak değerlendiriliyor. Oyuncunun Ali karakterinin babası Ragıp olarak hikayeye dahil olması da önemli gelişmeler yaşanacağını gösteriyor.

Ateş Kuşları dizininin hikayesine göre; Köksüzler; yıllardır kaçtıkları geçmişlerinin peşine düşmeye başlıyor. Ali ise, çocukluk aşkı Mercan ile evlenebilmek için kimliğe ihtiyaç duyuyor. Kimliği için önce Barbaros’tan yardım isteyen Ali, kısa bir süre sonra babasına ulaşmayı başarıyor.

Ateş Kuşları’na dahil olacak olan Salman, dizide Ali’nin babası ‘Ragıp’ karakterini canlandıracak. Oyuncu aksiyon dizilerinden sonra yeniden setlere etkileyici bir dram rolüyle katılacak ve izleyicileri de şaşırtacak gibi gözüküyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında bile Ragıp karakterinin hikayede yepyeni bir heyecan getireceği anlaşılıyor. Tuncer Salman, reytingleri pek de iyi gitmeyen diziye adeta ilaç gibi gelecek.

Ateş Kuşları’nın başrollerini İlayda Alişan, Hande Soral, Burak Tozkoparan ve Görkem Sevindik paylaşırken dizinin kadrosunda başarılı oyuncular Emin Gürsoy, Ahmet Saraçoğlu, Erdem Şanlı, Emir Çubukçu, Ali Önsöz ve dizideki çocukluk karakterlerine hayat veren Umut İnan, Almira Abay, Fuat Fatih Odabaşı, Berke Obuz ve Umut Ege Baştemur yer alıyor.

“Ateş Kuşları”, her cuma saat 20.00’de atv’de izleyicilerle buluşmaya devam ediyor.