Ana sayfa Dizi Fragmanları atv’nin sıkıntılı dizisi Akıncı’da önemli gelişmeler var!

atv’nin sıkıntılı dizisi Akıncı’da önemli gelişmeler var!

tarafından ker_def

Cuma akşamları atv ekranlarında yayınlanmakta olan Akıncı dizisi şimdiye kadar 10 bölümüyle ekranda kaldı. Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi ikilisinin başrolünde bulunduğu fantastik kahramanlık hikayesi olan dizi, düşük kalan reytingleri ile dikkatleri çekiyor. Bir türlü istediği çıkışı yapamayan, haftalardır çok düşük oranlarla devam eden, aksiyonu bol olan dizi, bu akşam 11 yeni bölümü ile yayında olacak.

Kemik bir izleyici grubu da oluşan dizinin 11. yeni bölümünde neler yaşanacağı da ortaya çıktı. Detaylar şöyle: Kemal, Cüneyt’in kurduğu kumpas yüzünden görevden alınıp cezaevine gönderilir. Kemal’in cezaevine girmesi onu sindirmek için ilk hamledir; Cüneyt daha fazlası için harekete geçer.

Güneş, Cüneyt’le ilgili incelemesini derinleştirip bu konuda Nergis’ten destek ister. Taşkın’la birlikte Kemal’e kurulan kumpası açığa çıkarmak için mücadele eder ve Cüneyt’in itiraz edemeyeceği sağlam delillere ulaşırlar.

Akıncı da haberleri olmada bu konuda onlara destek verir. Nergis, Fatih’e açılan soruşturmada kendisini suçlu hissedip Fatih’in aklanması için haber yapar. Orhan, Lukas’la ilgili yeni bir ize ulaşır. Akıncı, Lukas’ı bulmak için harekete geçer.

İşte Akıncı dizisinin 11. bölüm fragmanı: