Ana sayfa Dizi Haberleri Vahide Perçin yine güçlü ve istikrarlı bir diziyle adını konuşturuyor!

Vahide Perçin yine güçlü ve istikrarlı bir diziyle adını konuşturuyor!

tarafından ker_def

Vahide Perçin’in yer aldığı dizilerin uzun süreli olması ve izleyicileri derinden etkilemesi artık alışılmış bir durum. Türk dizi sektöründe izleyicilere bir hikayeyi beğendirmenin çok da kolay olmadığı bir dönemden geçiyoruz.

Yurt dışında da çok geniş bir izleyici kitlesine ulaşan Türk dizileri, özellikle dram ve romantik komedi yapımları ile yabancı dizi hayranlarının da ilgisini çekmeye devam ediyor. İşte bu projelerden birisi de Aldatmak oldu.

atv ekranında perşembe akşamları yayınlanan Aldatmak dizisi geçen sezon çok başarılı bir süreç geçirdikten sonra, ikinci sezonunda da yine güçlü reytingler ile yoluna devam ediyor.

Aldatmak dizisinde Güzide karakterini canlandıran Vahide Perçin de bir projesinin daha hem uzun soluklu olmasının gururunu yaşıyor hem de ekran başındaki izleyicileri performansı ile mest ediyor.

‘Aldatmak’ dizisinin setinde de ekibin büyük bir mutluluğu vardı. Dizi setinde ellinci bölüm kutlaması yaşandı. Elli bölümü başarıyla geride bırakan dizi ekibi ve oyuncular başarılarını pasta keserek kutladı.

Vahide Perçin’in hayat verdiği Güzide’nin etrafındaki ihanet ve entrikalarla mücadele ederek ailesini koruma mücadelesini ekrana getiren Aldatmak perşembe akşamları izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor.

Vahide Perçin daha önce de yine atv’de yayınlanan ve 4 sezon başarılarla anılan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde müthiş bir performans ortaya koymuştu.

Bir İstanbul Masalı, Hırsız Polis, Annem, Adını Feriha Koydum, Muhteşem Yüzyıl, Anne gibi dizilerde de rol alan Vahide Perçin, birbirinden önemli rolleriyle akıllara yazılmış durumda.