Ana sayfa Dizi Analiz Kardeşlerim dizisinde yeni parlayan bir çift var

Kardeşlerim dizisinde yeni parlayan bir çift var

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisi atv ekranında yayınlanıyor ve Cumartesi akşamları da geniş bir izleyici kitlesini etkiliyor. Genç oyuncular ile tecrübeli isimlerin iyi bir sinerji yakaladıkları projeye üst üste ödüller de geldi.

Geçtiğimiz hafta içinde dizinin oyuncuları aldıkları ödüllerle büyük mutluluk yaşadı. Hikayesi heyecanla takip edilen dizide izleyicilerin bazı itirazları da var. Bu itirazlardan birisi de Berk ile Aybike arasındaki sahnelerle ilgili.

Senariste yüklenen dizi hayranları, bazı şeyleri anlamakta zorluk çektiklerini belirtiyorlar. Berk’in Aybike’yi öpmesini istediklerini belirten izleyiciler, bu sahnenin neden çekilmediğini sorguluyor. Sosyal medyaya yansıyan yorumlarda, bir izleyici şu ifadelerde bulundu:

“Dizide suç var, ölüm var, ihanet ve rüşvet var. Bütün bunları herkesin görmesi normal mi? Şimdi Berk’ten Aybike’ye bir aşk öpücüğü rahatsızlık verebilir mi?”

Kardeşlerim dizisinde yeni parlayan bir çift var 9

Birçok dizi hayranı da Berk ile Aybike arasında bir tek öpücüğün eksik olduğunu belirten ifadeler kullandı. Kardeşlerim dizisi hayranları ayrıca bu iki karakter öne çıkınca senaristin saçma bir hikaye ile onları ayırmasından korkuyorlar.

Bir dizi hayranı şu yorumu yaptı: “Çok geçmeden senarist Berk ve Aybike arasında saçma bir nedenle bir ayrılık icat eder. Senaristin hoşuna gitmişe benziyor. Berk ve Aybike sürekli ayrılık ve barışma ile istikrarsız bir ilişki yaşıyor. Umarım anneler arasındaki rekabet bir daha mahvetmez.”

Kardeşlerim dizisinde yeni parlayan bir çift var 10

Kardeşlerim dizisi hayranlarının hikayeyi yakından takip etmesi ne kadar çok etkilendiklerini de gösteriyor. Dizinin her bölümü büyük heyecana sahne olunca, reytingler de iyi geliyor.

Kardeşlerim dizisi atv’nin geçen sezon iyi çıkış yapan ve yeni sezonda da çok başarılı ilerleyen bir yapımı. Dizide her şey yolunda ama izleyiciler de senariste sosyal medya üzerinden baskı yaparak bazı isteklerinin gerçekleşmesi için çaba harcıyor.

Kardeşlerim dizisinde yeni parlayan bir çift var 11

Dizide Berk karakterinde Recep Usta başarılı bir performans sergiliyor. Melis Minkari de Aybike karakterinde oldukça başarılı bir çıkış gerçekleştirdi.