Ana sayfa Dizi Haberleri Annemizi Saklarken dizisinin bir karakteri var ki izleyiciler ondan gözünü alamıyor!

Annemizi Saklarken dizisinin bir karakteri var ki izleyiciler ondan gözünü alamıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’nin yeni dizisi Annemizi Saklarken son günlerde sosyal medyanın en çok konuşulanlarından. Yeni dizi her ne kadar ikinci bölümüyle aldığı düşük reytingle izleyiciyi çok şaşırtsa da hakkına yapılan yorumlar hep olumlu yönde. Özellikle iddialı karakterleriyle dikkat çeken dizideki karakterlerden biri olan Füsun Moran’dan kimse gözünü alamıyor.

Füsun Moran’ı canlandıran Yeşim Ceren Bozoğlu, sahne dünyasının en başarılı oyuncularından biri. Her dizisinde birbirinden farklı karakterlere bürünen Bozoğlu, her karakterini büyük başarıyla canlandırıyor ve bir önceki rolünü unutturmayı başarıyor.

Annemizi Saklarken dizisinde verdiği kilolarla dikkat çeken Yeşim Ceren Bozoğlu’nun canlandırdığı Füsun Moran karakteri tam bir entrika kraliçesi. Zeki, donanımlı, tuttuğunu koparan hırslı bir kadın olan Füsun, başarısıyla kariyerinde yükselmeyi başarmış bir karakter. Entrikacı ve iş bitirici bir kadın olan ve birçok maske taşıyan Füsun anne ve babasını helikopter kazasında kaybetmiş.

Annemizi Saklarken dizisinin bir karakteri var ki izleyiciler ondan gözünü alamıyor! 60

Demir ailesinin hayatında çok önemli bir yere sahip olan Füsun Moran, Zerrin’in de en yakın dostu. İki yakın arkadaş çok önemli bir sırrı da paylaşıyor. Füsun, entrika ve oyunlarıyla tam bir ortalık karıştırıcı.

En son geçen sezon Kuruluş Osman dizisinde Hazal Hatun karakterini canlandıran oyuncu, özellikle O Hayat Benim isimli dizideki Nuran karakteri ile çok dikkat çekmişti.

Kalbimdeki Deniz dizisindeki Fikriye, Yüzleşme dizisinde Zümrüt karakterlerinin ardından Kuruluş Osman ve şimdi de Annemizi Saklarken isimli dizide yer alan oyuncu, imajıyla da dikkatleri çekiyor.