Ana sayfa Dizi Haberleri Annemizi Saklarken dizisinin reytinglerinde umut ışığı belirdi!

Annemizi Saklarken dizisinin reytinglerinde umut ışığı belirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV çok akıllı bir karar alarak hiçbir dizinin yeni bölümünün yayınlanmadığı 5 Ocak akşamı Annemizi Saklarken’in beşinci bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. Beşiktaş – Antalyaspor futbol maçının da olduğu akşam, Annemizi Saklarken dizisi bugüne kadarki en iyi reytinglerini elde etti.

Ortalama oranlara yaklaşan dizinin hikayesi bir hayli çarpıcıydı. Hande Doğandemir, Kutsi ve Yeşim Ceren Bozoğlu’nun başrolünde yer aldığı dizide 3 çocuklu bir annenin kendi hayatı için çocuklarını görmezden gelmesi herkesin dikkatini çekti.

Anneliğe kötü bir örnek gibi gözükse de farklı bir hikayenin ortaya çıkması dizi hayranlarını da şaşırmıştı. Hem Hande Doğandemir hem de Kutsi çok başarılı performanslar ortaya koydu.

Ancak ilk 4 bölümde çok düşük gelen reytingler ile umutlar bir hayli azalmıştı. Annemiz Saklarken dizinin beşinci bölüm reytinglerinde yaşanan yükseliş yeni bir umut oldu. Şayet gelecek haftalarda bu yükseliş devam ederse dizi adına çok olumlu bir gelişme olacaktır.

Dizinin beşinci bölümü tüm kişilerde on birinci sırada yer alırken, AB’de yedincilik geldi ve ABC1’de de sekizinci sırada kendisine yer buldu. Ortalama oranlara çok yaklaşan dizinin büyük bir izleyici kitlesinin daha dikkatini çektiği reyting sonuçlarından anlaşılıyor.

Gelecek hafta yine dizilerin yeni bölümlerinin olmayacağı düşünülür ise Star TV dizisi için izleyici sadakatini oluşturmak için bir fırsat daha bulunuyor.