Ana sayfa Sosyal Medya Annemizi Saklarken final kararı aldı ama oyuncularının yüzü gülüyor!

Annemizi Saklarken final kararı aldı ama oyuncularının yüzü gülüyor!

tarafından sevda
Annemizi saklarken final

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Star TV’de kısa süre önce ekrana gelmeye başlayan Annemizi Saklarken dizisinin final kararı izleyiciyi büyük hayal kırıklığına uğrattı.

Dizi, 26 Ocak Çarşamba akşamı yayınlanacak sekizinci bölümüyle final yapacak. Baş rollerinde Hande Doğandemir ve Kutsi’nin yer aldığı dizi aslında hem hikayesi hem de karakterleriyle çok dikkat çekiciydi.

Bugüne kadar hep naif ve iyi kalpli karakterlerde izlediğimiz Kutsi, Anemizi Saklarken’de canlandırdığı ‘Dündar’ karakteriyle izleyiciyi şaşırtmayı başardı. Hande Doğamdemir de üç çocuklu bir anne olan ‘Handan’ rolüyle bugüne kadar ekranlarda çok görmeye alışık olmadığımız anne karakterini başarıyla canlandırdı.

Annemizi Saklarken final kararı aldı ama oyuncularının yüzü gülüyor! 4

Dizinin final bölümünün çekimleri tamamlandı. Hande Doğandemir instagram hesabından setin son gününden fotoğraf paylaşarak, ‘Son gün ritüelleri yazdı.  Her ne kadar dizi final yapacak olsa da oyuncularının yüzünün gülmesi izleyiciye ilaç gibi geldi.

Annemizi Saklarken final kararı aldı ama oyuncularının yüzü gülüyor! 5

Güzel oyuncu dizide çocuklarını canlandıran küçük oyuncularla birlikte de bir fotoğrafını paylaştı. Klişeden uzak hikayesi ile  dizinin izleyicileri tarafından büyük beğeni toplayan Annemizi Saklarken dizisi başarılı oyunculuk performanslarına rağmen reyting savaşını kaybetti.

Annemizi Saklarken final kararı aldı ama oyuncularının yüzü gülüyor! 6

Hande Dogandemir dizide üvey oğlunu canlandıran Erdem Kaynarca’yla da bir pozunu paylaştı. Oyuncunun paylaşımları bir nevi diziye veda tadındaydı. İzleyici final kararını çok erken bulsada Annemizi Saklarken 26 Ocak Çarşamba akşamı final bölümüyle Star TV ekranlarında olacak.