Ana sayfa Sinema Kiralık Aşk’ın Koray’ı Onur Büyüktopçu bu kez bir sinema filmiyle hayranlarının karşısına çıkıyor!

Kiralık Aşk’ın Koray’ı Onur Büyüktopçu bu kez bir sinema filmiyle hayranlarının karşısına çıkıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Yetenekli oyuncu Onur Büyüktopçu, Kiralık Aşk’ta canlandırdığı Koray karakteriyle dikkatleri üzerine çekmesinin ardından bir dizi projesinde yer almadı. Sadece iki dizide konuk oyuncu olarak karşımıza çıktı. Kısa sürede büyük bir hayran kitlesi edinen Büyüktopçu’nun hayranları, rol aldığı Burçlar isimli filmle hasret giderme fırsatı bulacak.

İngiltere’de oyunculuk eğitimi alan Onur Büyüktopçu, dizi dünyasına 2003 yılında yayınlanan Lise Defteri ile adım attı. Fırtınalı Aşk, Tatlı Bela Fadime, Kavak Yelleri, Güz Gülleri gibi dizilerde rol alan yetenekli oyuncu en büyük çıkışını Kiralık Aşk dizisiyle yaptı. Büyüktopçu, Kiralık Aşk dizisinde canlandırdığı Koray karakteriyle herkesin kalbini kazandı.

Kiralık Aşk’ın Koray’ı Onur Büyüktopçu bu kez bir sinema filmiyle hayranlarının karşısına çıkıyor! 8

Onur Büyüktopçu, Kiralık Aşk’tan sonra sadece Jet Sosyete ve Menajerimi Ara dizilerinde konuk oyuncu olarak yer aldı. Kariyerini sunucu olarak sürdürmeyi tercih eden oyuncu, Yemekteyiz, Damat Bayıldı, Çarkıfelek ve Gelinim Mutfakta programlarının sunuculuğunu üstlendi.

Sempatik karakteriyle herkesin kalbini kazanan Onur Büyüktopçu bu kez hayranlarının karşısına Burçlar isimli filmle çıkmaya hazırlanıyor. 11 Şubat’ta izleyicinin karşısına çıkacak olan filmin hikayesi zodyakın 12 burcunu bir aşk hikayesinde buluşturuyor.

Kiralık Aşk’ın Koray’ı Onur Büyüktopçu bu kez bir sinema filmiyle hayranlarının karşısına çıkıyor! 9

Ali Ersan Duru ve Gözde Mutluer’in başrollerinde yer aldığı film Onur Büyüktopçu’nun yanı sıra birçok ünlü ismi bir araya getiriyor. Manga grubunun solisti Ferman Akgül, Cengiz Küçükayvaz, Nedim Saban, Aliye Uzunatağan, Asuman Dabak, Ayten Uncuoğlu, Deniz Özerman, Ruhsar Gültekin, Suna Yıldızoğlu, Parla Şenol, Çiğdem Tunç bu isimlerden bazıları.

Burçlar filminin konusu şöyle olacak: Burcu, hayattaki tek takıntısı astroloji olan başarılı bir iş insanıdır. Sinan da onu etkilemek için çeşitli planlar yapmaktadır. ‘Burçlar masası’, Sinan’ın kurnaz planlarına izin vermez ve ona büyük bir sürpriz hazırlar! Gerçek aşkın savunucusu ‘burçlar masası’, Burcu’yu her sabah yeni bir burca uyandıracaktır!