Ana sayfa Dizi Haberleri Annemizi Saklarken’de anne kızı oynayan Ece Yaşar ve Hande Doğandemir’in yaş farkına inanamayacaksınız!

Annemizi Saklarken’de anne kızı oynayan Ece Yaşar ve Hande Doğandemir’in yaş farkına inanamayacaksınız!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Star TV ekranlarında yayınlanan Annemizi Saklarken dizisi, ilginç konusu ile izleyicinin de ilgisini çekmekte. Hande Doğandemir ve Kutsi’nin başrolünde yer aldığı dizisinin bu hafta 7. bölümü ekrana geldi. Ojo Pictures imzalı dizi, Çarşamba akşamları yayınlanmakta.

Üç çocuklu bir kadının zengin bir adamla evlenerek hayatını kurtarmak isterken beklemediği bir durumun içine düşmesinin hikaye edildiği dizide Hande Doğandemir, Handan karakterini oynuyor. Doğandemir’in oynadığı Handan karakteri, genç yaşta anne olmuş bir kişi. İlk kez böyle bir rolle ekrana geliyor genç oyuncu.

Üstelik 1985 doğumlu bir kişi. İzleyici onu bu tür bir rolde görmeye alışmaya çalışırken, kızını oynayan Ece Yaşar ile arasındaki yaş farkı ise şaşırtıyor! Dizide kıyafet, makyaj ve duruşla her ne kadar bir şekilde genç bir anne olduğuna izleyici inanmaya çalışsa da Ece Yaşar’ın yaşını duyunca, bu durum biraz ilginç gelebilir!

22

Çukur dizisinde oynadığı Karaca rolüyle hafızalara kazınan Ece Yaşar, 1994 doğumlu. Yani gerçekte aralarında tam 9 yaş var. Ece Yaşar, küçük görünmesinin de verdiği avantaj ile ekranda bu rol için sırıtmıyor. Fakat gerçek hayatta aralarında bu kadar az bir yaş farkı olmuş olması da bir başka ayrıntı olarak dikkatlerden kaçmıyor!

Handan’ın büyük kızı Derya karakterine hayat veren Ece Yaşar, 2015 yılında Kara Sevda dizisi ile oyunculuğa başladı. Ardından Direniş Karatay, Alev Alev ve ardından Çukur dizisinde rol aldı. Çukur’daki Karaca rolüyle büyük beğeni toplarken, oyunculuk performansıyla büyük bir hayran kitlesi edindi. Sonrasında Exxen için çekilen Ölüm Zamanı isimli bir dizide oynadı.

Annemizi Saklarken'de anne kızı oynayan Ece Yaşar ve Hande Doğandemir'in yaş farkına inanamayacaksınız! 37

Hande Doğandemir ve Ece Yaşar’ın yaş aralıklarının az olmasına karşın ekranda anne-kızı başarıyla oynamaları da iki oyuncunun profesyonel anlamdaki duruşları nedeniyle kabul edilebilir geliyor izleyiciye muhtemelen…